Katalog #2 - Pregled kataloga iz trgovine Bipa, vrijedi od 01.04.2019
Ponuda 1/2 cijene - Pregled kataloga iz trgovine Bipa, vrijedi od 11.07.2019
Svi su već čuli za Bipa, jednu od najuspješnijih trgovina na Hrvatskom tržištu. Među kupcima Bipa je dobro poznat po širokom asortimanu proizvoda i odličnim cijenama. Većina kupaca tamo pronađe sve što im treba. Bipa redovito izbacuje nove ponude po strahovito niskim cijenama. Ponuda vrijedi od 11.07.2019. i dostupna je ako kliknete ovdje. Trgovine Avon, DM, Müller, Oriflame bi vas isto mogle iznenaditi svojim pristupačnim cijenama.

Službene stranice su tu kako bi informirale kupce o trgovini i proizvodima koje nudi. Stoga,ako niste našli što ste tražili na našoj stranici pokušajte na službenoj stranici trgovine www.bipa.hr.

Papirnati katalozi su stvar prošlosti. Era ekološki prihvatljivih i praktičnijih internetskih kataloga s posljednjom ponudom Bipa trgovina došla je na Kimbino. Provjeravanje ponuda koje Bipa nudi preko interneta mnogo je ekološki osvještenije od printanih kataloga. Zadovoljstvo nam je primjetiti da koristite digitalnu verziju.

Kako uštedjeti? Zahvaljujući nižim cijenama!

Teško je pratiti najbolje ponude Bipa trgovina kada stalno radite ili se brinete za svoju obitelj? Pokušajte malo drukčije: registrirajte se kako bismo vam mogli slati obavijesti ili skinite Kimbino aplikaciju Kimbino. Na taj ćete si način osigurati jednostavno pračenje posebnih ponuda koje Bipa nudi.