Kimbino
Kimbino
OGLAS

Emmezeta katalog od 03.07.2024 > Vikend akcija Srpanj

OGLAS
Emmezeta

Emmezeta katalog - Vikend akcija

Emmezeta katalog - opremite svoj dom najkvalitetnijim proizvodima!

3/5
Actual brochure

Ako ste u procesu kupnje novih proizvoda za vaše kućanstvo, onda znate koliko je to dugotrajan proces, pogotovo kada je riječ o pronalasku proizvoda koji dodaju vrijednost za prihvatljivu cijenu. Kako biste bili u toku s aktualnom ponudom Emmezeta trgovačkog lanca, najjednostavniji način je prolistati novi Emmezeta katalog, u kojem se nalazi širok asortiman namještaja, bijele tehnike, posuđa, opreme za vrt i još mnogo toga. Trenutni Emmezeta katalog nudi raznovrsnu ponudu bijele tehnike, kućanskih aparata i namještaja, te je trenutno izdanje aktualno od 03.07.2024 koje možete naći u fizičkom i digitalnom obliku. 

Posljednji Katalog Emmezeta prolistajte u digitalnom obliku na Kimbino službenoj stranici - ovdje.

Kratka povijest trgovačkog lanca Emmezeta

Shop

Emmezeta je relativno novi pojam u Hrvatskoj, te je ovaj trgovački lanac doživio rast i popularnost na tržištu tek 2011. godine. Naime, Emmezeta je do 2011. godine bio pod vlasništvom francuske svjetski poznate korporacije PPR koja posluje diljem svijeta, te djeluje kao grupacija ili koncern različitih robnih marki. Pošto je Emmezeta uvidio ogromnu priliku na Hrvatskom i Europskom tržištu kada je riječ o bijeloj tehnici i proizvodima za opremanje kućanstva, ubrzo se postavlja kao lider na tom tržištu. Nakon samog dolaska na tržište, otvaraju se poslovnice diljem Hrvatske, uglavnom u velikim središtima. Emmezeta se odlikuje veoma zanimljivim vrijednostima gdje kupca stavljaju na prvo mjesto. Ako ste ikada napravili kupnju u Emmezeta, onda ste se vjerojatno osjećali kao da ste kod kuće tijekom kupovine.

Pošto Emmezeta posluje samo u velikim središtima diljem Hrvatske, savjetujemo da provjerite službenu stranicu za više detalja - emmezeta.hr. Ako ipak morate tražiti alternative, provjerite ponude ostalih trgovačkih lanaca kao što su Bauhaus, Pevex, Smit Commerce, JYSK, IKEA, Prima, Lesnina, Harvey Norman, Pepco i Tupperware.

Isto tako moramo napomenuti da Emmezeta ima i webshop koji pokriva cijelu Hrvatsku, pa ako i ne nađete trgovinu u blizini, ne zaboravite da možete obaviti kupnju iz udobnosti Vašeg doma!

Raznolik asortiman Emmezeta proizvoda

Assortment

Što se tiče proizvodnog asortimana, Emmezeta je poznat po izrazito širokom asortimanu visokokvalitetnih proizvoda po prihvatljivim, i često atraktivnim cijenama. Naime, Emmezeta se specijalizira za prodaju kućanskih proizvoda kao što su namještaj, multimedija, bijela tehnika, uređenje doma, posuđe, proizvodi za uređenje vrta i dvorišta i mnogi drugi. Ako planirate dodati novi detalj u vaše kućanstvo ili pak dizajnirati interijer, Emmezeta nudi sve što tražite!

Planirate kupnju novih kućanskih aparata ili namještaja? Ne zaboravite provjeriti novi Katalog Emmezeta i obradujte se šarolikom ponudom po atraktivnim cijenama.

 

Nađite novi Emmezeta katalog na Kimbinu

Kimbino App

Živimo u vremenu kada su klimatske promjene stvarni problem, te svaki pojedinac može pridonijeti kod postepenog rješavanja problema. Najvažnija su svijest i edukacija o samom problemu. Kimbino nudi jednostavno rješenje - digitalni katalozi na jednom mjestu!

Kimbino je agregator letaka na kojem možete naći sve aktualne kataloge na jednom mjestu. Samo Vas par klikova dijeli od akcijskih ponuda trgovačkih lanaca diljem Hrvatske. Tradicionalni fizički letci nisu baš ekološke rješenje, te se sve više kupaca okreće na digitalna rješenja. Mislite na okolinu i prirodu, te provjerite Kimbino!

Prolistajte aktualni Emmezeta katalog na službenoj Kimbino stranici - Kimbino.hr.

Sretna kupovina!

OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS