Jednostavnom prijavom možete redovito primati novosti iz Emmezeta trgovine.

Emmezeta katalog - opremite svoj dom najkvalitetnijim proizvodima!

Ako ste u procesu kupnje novih proizvoda za vaše kućanstvo, onda znate koliko je to dugotrajan proces, pogotovo kada je riječ o pronalasku proizvoda koji dodaju vrijednost za prihvatljivu cijenu. Kako biste bili u toku s aktualnom ponudom Emmezeta trgovačkog lanca, najjednostavniji način je prolistati novi Emmezeta katalog, u kojem se nalazi širok asortiman namještaja, bijele tehnike, posuđa, opreme za vrt i još mnogo toga. Trenutni Emmezeta katalog nudi raznovrsnu ponudu bijele tehnike, kućanskih aparata i namještaja, te je trenutno izdanje 25.03.2021 - 31.08.2021 aktualno od 25.03.2021 koje možete naći u fizičkom i digitalnom obliku. 

Posljednji Emmezeta - Katalog prolistajte u digitalnom obliku na Kimbino službenoj stranici - ovdje.

Kratka povijest trgovačkog lanca Emmezeta

Emmezeta je relativno novi pojam u Hrvatskoj, te je ovaj trgovački lanac doživio rast i popularnost na tržištu tek 2011. godine. Naime, Emmezeta je do 2011. godine bio pod vlasništvom francuske svjetski poznati korporacije PPR koja posluje diljem svijeta, te djeluje kao grupacija ili koncern različitih robnih marki. Pošto je Emmezeta uvidio ogromnu priliku na Hrvatskom i Europskom tržištu kada je riječ o bijeloj tehnici i proizvodima za opremanje kućanstva, ubrzo se postavlja kao lider na tom tržištu. Nakon samog dolaska na tržište, otvaraju se poslovnice diljem Hrvatske, uglavnom u velikim središtima. Emmezeta se odlikuje veoma zanimljivim vrijednostima gdje kupca stavljaju na prvo mjesto. Ako ste ikada napravili kupnju u Emmezeta, onda ste se vjerojatno osjećali kao da ste kod kuće tijekom kupovine.

Pošto Emmezeta posluje samo u velikim središtima diljem Hrvatske, savjetujemo da provjerite službenu stranicu za više detalja - www.emmezeta.hr. Ako ipak morate tražiti alternative, provjerite ponude ostalih trgovačkih lanaca kao što su Harvey Norman, IKEA, JYSK, Mömax i Prima.

Isto tako moramo napomenuti da Emmezeta ima i webshop koji pokriva cijelu Hrvatsku, pa ako i ne nađete trgovinu u blizini, ne zaboravite da možete obaviti kupnju iz udobnosti Vašeg doma!

Raznolik asortiman Emmezeta proizvoda

Što se tiče proizvodnog asortimana, Emmezeta je poznat po izrazito širokom asortimanu visokokvalitetnih proizvoda po prihvatljivim, i često atraktivnim cijenama. Naime, Emmezeta se specijalizira za prodaju kućanskih proizvoda kao što su namještaj, multimedija, bijela tehnika, uređenje doma, posuđe, proizvodi za uređenje vrta i dvorišta i mnogi drugi. Ako planirate dodati novi detalj u vaše kućanstvo ili pak dizajnirati interijer, Emmezeta nudi sve što tražite!

Planirate kupnju novih kućanskih aparata ili namještaja? Ne zaboravite provjeriti novi Emmezeta katalog i obradujte se šarolikom ponudom po atraktivnim cijenama.

Nađite novi Emmezeta katalog na Kimbinu

Živimo u vremenu kada su klimatske promjene stvari problem, te svaki pojedinac može pridonijeti kod postepenog rješavanja problema. Najvažnija su svijest i edukacija o samom problemu. Kimbino nudi jednostavno rješenje - digitalni katalozi na jednom mjestu!

Kimbino je agregator letaka na kojem možete naći sve aktualne kataloge na jednom mjestu. Samo Vas par klikova dijeli od akcijskih ponuda trgovačkih lanaca diljem Hrvatske. Tradicionalni fizički letci nisu baš ekološke rješenje, te se sve više kupaca okreće na digitalna rješenja. Mislite na okolinu i prirodu, te provjerite Kimbino!

Prolistajte aktualni Emmezeta katalog na službenoj Kimbino stranici - Kimbino.hr.

Sretna kupovina! :)

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji Emmezeta katalog

Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!