Emmezeta je jedna od najpopularnijih trgovina među hrvatskim kupcima. Zahvaljujući tome profilirao se kao jedan od najuspješnijih trgovačkih lanaca na Hrvatskom tržištu. Među kupcima Emmezeta je dobro poznat po širokom asortimanu proizvoda i odličnim cijenama. Većina kupaca tamo pronađe sve što im treba. Posljednju ponudu koja vrijedi od 29.08.2019 možete pogledati ovdje. Također provjerite i ponude ovih trgovina: Harvey Norman, IKEA, JYSK, Mömax, Prima. Tamo biste lako mogli pronaći iste proizvode i po boljim cijenama.

Niste li pronašli što tražite na našoj stranici, pokušajte na službenoj stranici trgovine www.emmezeta.hr.

Zaboravite papirnate kataloge i pune poštanske sandučiće. Koristite kataloge na internetu preko Kimbino aplikacije gdje je uvijek posljednja Emmezeta ponuda, bez obzira gdje se nalazite. Papirnati su katalozi jako štetni za okoliš i zato cijenimo što aktualne ponude Emmezeta trgovina tražite na internetu.

Kupovanjem potrepština na sniženju možete uštedjeti mnogo novca. Jedino što trebate znati jest koji je proizvod na sniženju, i u kojoj trgovini. To možete saznati jednostavno i brzo zahvaljujući internetskim katalozima.

Emmezeta Black Friday 2019

Black Friday praznik kupnje je stigao, također i u Emmezeta. Provjerite našu posebnu Black Friday 2019 ponudu u novom Emmezeta letku! Najnoviji letak pod imenom Emmezeta - katalog traje 29.08.2019 - 31.12.2019. Nikako nemojte propustiti velike Black Friday popuste u Emmezeta. U kategoriji Namještaj također ćete pronaći i mnoge druge Black Friday letke. Ako planirate unaprijed kupiti božićne poklone i u potrazi ste za inspiracijom, svakako pregledajte sve Black Friday promotivne letke kako biste maksimalno uštedjeli. Kimbino vam donosi pregled najprivlačnijih Black Friday popusta.