Emma Home časopis - Pregled kataloga iz trgovine Emmezeta, vrijedi od 25.11.2018
Katalog - Pregled kataloga iz trgovine Emmezeta, vrijedi od 01.06.2018
Emmezeta je ime koje se može svrstati u najpoznatije trgovine među hrvatskim kupcima. Emmezeta je postao jedan od vodećih trgovačkih lanaca na tržištu Republike Hrvatske. Možete kupiti gotovo sve što poželite po izvrsnim cijenama u bilo kojoj Emmezeta trgovini. Posljednju ponudu koja vrijedi od 29.04.2019 možete pogledati ovdje. Preporučujemo vam da provjerite i ponude drugih trgovina. Što mislite o trgovinama Harvey Norman, IKEA, JYSK, Mömax, Prima?

Ako niste pronašli što tražite na našoj stranici pokušajte na službenoj stranici trgovine www.emmezeta.hr.

Papirnati katalozi su stvar prošlosti. Era ekološki prihvatljivih i praktičnijih internetskih kataloga s posljednjom ponudom Emmezeta trgovina došla je na Kimbino. Zaštita okoliša nije samo kliše. Jako smo zadovoljni što ponude koje Emmezeta nudi provjeravate na internetu,a ne u printanoj verziji.Mnogo će stabala biti spašeno na taj način!

Sada je tako lako uštedjeti novac prilikom kupnje!

Svatko želi uštedjeti vrijeme i novac. Možete uštedjeti novac zahvaljujući posebnim ponudama koje Emmezeta nudi. A vrijeme ako se pretplatite na primanje naših obavijesti ili skidanjem naše aplikacijeKimbino. Par sekundi će biti dovoljno da provjerite posebnu ponudu Emmezeta trgovina. Vaš Kimbino.