Samo rijetki u Hrvatskoj ne znaju za ime IKEA. Ipak je to, zahvaljujući popularnosti među kupcima, jedan od vodećih trgovačkih lanaca na hrvatskom tržištu.Možete kupiti gotovo sve što poželite po izvrsnim cijenama u bilo kojoj IKEA trgovini.IKEA redovito izbacuje nove ponude po nevjerojatno niskim cijenama. Ponuda vrijedi od 01.09.2019 i dostupna je ako kliknete ovdje.Također provjerite i ponude ovih trgovina: Emmezeta, Harvey Norman, JYSK, Mömax, Prima. Tamo biste lako mogli pronaći iste proizvode i po boljim cijenama.

Službene stranice postoje kako bi informirale kupce o trgovini i proizvodima koje nudi. Stoga, niste li našli traženo na našoj stranici, pokušajte na službenoj stranici trgovine www.ikea.com.

Idete u kupnju? Nema više potrebe da sa sobom nosite velike kataloge! Digitalna verzija aktualne ponude IKEA trgovine, mnogo praktičnija, dostupna je na Kimbino aplikaciji.Papirnati su katalozi jako štetni za okoliš i zato cijenimo što aktualne ponude IKEA trgovina tražite na internetu.

Ne vjerujete da je štedjeti prilikom kupovine ovako jednostavno? Dođite i vidite.

Kimbino katalozi

Bez samohvale ali i bez lažne skromnosti, dužnost nam je još jednom istaknuti trud koji osnivači i radnici Kimbino servisa na Kimbino.hr svakodnevno ulažu kako bi maksimalno izašli u susret starim i novim kupcima. Zahvaljujući Kimbinu, riješena je prastara dilema između efikasnosti i ekologije: uz nas, kupovati efikasno znači kupovati zeleno! Uz pomoć modernih web tehnologija zagarantirana vam je trajna prečica do niskih cijena, uz istovremeno izbjegavanje korištenja papira i zaštitu planeta! Bez ikakvog razbacivanja sloganima, konstantan trud i uspješno korištenje najnovijih, štedljivih tehnologija zorno ilustriraju koliko Kimbino brine za okoliš.