Spavaće sobe - Pregled kataloga iz trgovine IKEA, vrijedi od 07.02.2019
Business - Pregled kataloga iz trgovine IKEA, vrijedi od 01.10.2018
Ormari - Pregled kataloga iz trgovine IKEA, vrijedi od 01.10.2018
Rijetki su oni koji nisu čuli za IKEA. Štoviše IKEA je jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj. Mala je vjerojatnost da ne pronađete ono što tražite u IKEA trgovinama a uz to ćete vjerojatno i uštedjeti ovac. IKEA redovito izdaje nove ponude. Posljednju koja vrijedi od 02.02.2019. možete pronaći ovdje. Pratite li i ponude drugih trgovina? Trebali biste. Pokušajte, recimo, Emmezeta, Harvey Norman, JYSK, Mömax, Prima.

Ako niste pronašli što tražite na našoj stranici pokušajte na službenoj stranici trgovine www.ikea.com.

Zaboravite papirnate kataloge i pune poštanske sandučiće. Koristite kataloge na internetu preko Kimbino aplikacije gdje je uvijek posljednja IKEA ponuda trgovine bez obzira gdje se vi nalazite. Digitalni katalozi, npr. posljednja ponuda IKEA trgovina dostupna na internetu, nisu samo moda, već su i značajan korak naprijed u očuvanju okoliša i naših šuma. Hvala vam što ste nam se pridružili u našoj misiji očuvanja okoliša.

Želite ustedjeti novac? Pokušajte tako što ćete kupiti proizvode po nižim cijenama,uskoro će uroditi plodom i vidjeti ćete razliku.

Pratiti aktualne ponude IKEA trgovačkog lanca može vam se činiti zamorno, ali to nije istina. Činite to mudro i pretplatite se kako biste primali naše obavijesti. Možete i skinuti našu aplikaciju Kimbino. Tako više nikada nećete propustiti nijednu ponudu koju će vam IKEA pripremiti Uz to ćete uštedjeti i mnogo vremena u usporedbi s listanjem papirnatih kataloga.