Samo rijetki u Hrvatskoj ne znaju za ime IKEA. Ipak je to, zahvaljujući popularnosti među kupcima, jedan od vodećih trgovačkih lanaca na hrvatskom tržištu. Možete kupiti gotovo sve što poželite po izvrsnim cijenama u bilo kojoj IKEA trgovini. IKEA redovito izbacuje nove ponude po nevjerojatno niskim cijenama. Ponuda vrijedi od 01.09.2019 i dostupna je ako kliknete ovdje. Također provjerite i ponude ovih trgovina: Emmezeta, Harvey Norman, JYSK, Mömax, Prima. Tamo biste lako mogli pronaći iste proizvode i po boljim cijenama.

Službene stranice postoje kako bi informirale kupce o trgovini i proizvodima koje nudi. Stoga, niste li našli traženo na našoj stranici, pokušajte na službenoj stranici trgovine www.ikea.com.

Idete u kupnju? Nema više potrebe da sa sobom nosite velike kataloge! Digitalna verzija aktualne ponude IKEA trgovine, mnogo praktičnija, dostupna je na Kimbino aplikaciji. Papirnati su katalozi jako štetni za okoliš i zato cijenimo što aktualne ponude IKEA trgovina tražite na internetu.

Ne vjerujete da je štedjeti prilikom kupovine ovako jednostavno? Dođite i vidite.