false
Kimbino
Kimbino
Logo trgovine Dormeo Home - Dom i vrt
3/5

Dormeo Home katalozi od sljedećeg tjedna > Svi akcije

Dormeo Home katalog

3/5
Actual brochure
Svi su već čuli za Dormeo Home, jednu od najuspješnijih trgovina na Hrvatskom tržištu.
Među kupcima Dormeo Home je dobro poznat po širokom asortimanu proizvoda i odličnim cijenama. Većina kupaca tamo pronađe sve što im treba.
Dormeo Home često predstavlja nove proizvode, a mnogi su i na akcijama. Zanima vas što možete kupiti za malo novca od sljedećeg tjedna? Provjerite na našoj web stranici!
Čine vam se korisni proizvodi kao što su {special_offer}? Imamo dobre vijesti! Sada su dostupni po niskim cijenama u svim Dormeo Home trgovinama.
U Dormeo Home ponudi nešto nedostaje? Pokušajte to pronaći drugdje! Samo provjerite ponude ovih trgovina: Bauhaus, Pevex, Smit Commerce, JYSK, IKEA, Prima, Lesnina, Emmezeta, Harvey Norman i Mömax.

Dormeo Home nudi poznate marke kao što su {shop_brands}.
Niste imali sreće s pronalaženjem onog što ste tražili? Možete posjetiti službenu stranicu trgovine dormeo.com.hr direktno s ove stranice.

Idete u kupnju? Nema više potrebe da sa sobom nosite velike kataloge! Digitalna verzija aktualne ponude Dormeo Home trgovine, mnogo praktičnija, dostupna je na Kimbino aplikaciji.
Digitalni katalozi, npr. posljednja ponuda Dormeo Home trgovina dostupna na internetu, nisu samo moda, već su i značajan korak naprijed u očuvanju okoliša i naših šuma. Hvala vam što ste nam se pridružili u misiji očuvanja okoliša.

Uštedjeti dok kupujete nikada nije bilo jednostavnije.

Nikada nije bilo tako jednostavno pratiti posljednje ponude Dormeo Home trgovina. Sve što trebate napraviti je pretplatiti se na primanje naših obavijesti ili skinuti našu aplikaciju Kimbino. Zahvaljujući tome više nikada nećete propustiti nijednu specijalu ponudu koju je Dormeo Home pripremio za vas. Vaš Kimbino.

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji %name% katalog

Kimbino App
Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!
OGLAS
OGLAS

Više kataloga iz kategorije

Slijedi

Trgovine

Dijeli

Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino

Nema podružnica

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.