KimbinoKimbino
Kimbino
Trenutna ponuda u Odaberite grad
Logo trgovine Stanić Diskont - Prehrana
3/5

Stanić Diskont BLACK FRIDAY 2022 > Katalog Prosinac AKCIJA

OGLAS
OGLAS

Stanić Diskont katalog

Stanić katalog - Prosinac, 2022

3/5
Actual brochure

Diskonti Stanić su poznati diljem hrvatske već nešto dulje od dva desetljeća i imaju izvrsnu i šaroliku ponudu svih vrsta visokokvalitetnih prehrambenih proizvoda. Ako ste u potrebi za mesom, povrćem, voćem, grickalicama, slatkišima ili drugim prehrambenim namirnicama, Stanić diskont osigurava da nikada ne ogladnite! A gdje najbolje pronaći trenutne akcije i isplanirati tjednu nabavku nego u Diskont Stanić katalogu?

Katalog Stanić se objavljuje svaka dva tjedna i trenutni je katalog važeći za period 24.11.2022 - 07.12.2022, svaki je katalog lako dostupan pod vršcima Vaših prstiju i omogućava Vam efektivno i bezbrižno planiranje iduće kupovine, dok istovremeno pazi na okoliš. Katalog pregledajte ovdje, dok su na našoj stranici Kimbino.hr uvijek dostupni Stanić katalozi, kao i katalozi drugih trgovina.

Diskonti Stanić – trgovina koja snabdijeva Hrvatsku već 25 godina

Shop

Stanić Diskont je kao trgovina nastala u Zagrebu, 1994. godine, a sada uživa reputaciju vodećeg distributera domaćih, kao i svjetskih brendova diljem Republike Hrvatske. Diskonti Stanić i danas prate najmodernije organizacijske procese, dok istovremeno vode vlastiti pogon za proizvodnju i pakiranje hrane, kao i maloprodajni lanac.

Diskonti Stanić trenutno broje šest vlastitih robnih marki, sedam distribucijskih centara, trideset i jedan maloprodajni centar i preko deset tisuća artikala! Ova trgovina uz to pruža uslugu online kupovine namirnica, što Vam može samo dodatno pogodovati, jer se ne morate ni ustati s kauča ako to ne želite!

Dakako, ako ne pronađete ono što tražite u ovom Diskont Stanić katalogu, cjelovitu ponudu pogledajte na www.diskont.hr, a ne zaboravite provjeriti i ponudu drugih trgovina, poput Bakmaz, Boso, Eurospin, Gavranović, Interspar, Kaufland, Kitro, Konzum, KTC i Lidl.

Stanić katalog – ponuda

Assortment

Osim Back to School popusta u ovom katalogu, Stanić Diskont redovito priprema kataloge za posebne događaje poput Valentinova, Crnog petka i drugih prigoda. U svakom katalogu možete pronaći genijalne popuste na velik dio prodajnog asortimana! Svi znamo da je zdrava prehrana od korijenite važnosti za zdravo tijelo i um, dok je upravo kalcij ključan za pravilan rast kostiju. U ovom Stanić katalogu ćete pronaći popuste na razne mliječne proizvode: jogurte, namaze, čokoladno mlijeko, zrnati sir, kefir, i druge proizvode.

Nemate vremena i trebate spremiti nešto na brzinu? Nemate brige, Stanić katalozi nude zamamne popuste na riblje štapiće, chicken nuggetse, pomfrit, mahune, škampe i druge namirnice koje se mogu brzo pripremiti.

Uz to, ovi Vam katalozi Stanić nude popuste na sireve i povrtne mixeve, kao i na sladolede, sokove, umake i razne vrste mesa i sušenih mesa!

Što još čekate? Stanić katalog odmah prolistajte “Stanić Diskont - Katalog”!

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji Stanić Diskont katalog

Kimbino App

Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!

Stanić Diskont Crni Petak Hrvatska 2022

Black Friday praznik kupnje je stigao, također i u Stanić Diskont. Provjerite našu posebnu Black Friday 2022 ponudu u novom Stanić Diskont letku! Najnoviji letak pod imenom Stanić Diskont - Katalog traje 24.11.2022 - 07.12.2022. Nikako nemojte propustiti velike Black Friday popuste u Stanić Diskont. U kategoriji Prehrana također ćete pronaći i mnoge druge Black Friday letke. Ako planirate unaprijed kupiti božićne poklone i u potrazi ste za inspiracijom, svakako pregledajte sve Black Friday promotivne letke kako biste maksimalno uštedjeli. Kimbino vam donosi pregled najprivlačnijih Black Friday popusta.
OGLAS
OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Slijedi

U trgovinu

Trgovine

Dijeli

Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logo trgovine Stanić Diskont -
Logo trgovine Stanić Diskont -