Samo rijetki u Hrvatskoj ne znaju za ime Metro. Ipak je to, zahvaljujući popularnosti među kupcima, jedan od vodećih trgovačkih lanaca na hrvatskom tržištu. Među kupcima Metro je dobro poznat po širokom asortimanu proizvoda i odličnim cijenama. Većina kupaca tamo pronađe sve što im treba. Metro često predstavlja nove proizvode, a mnogi su i na akcijama. Zanima vas što možete kupiti za malo novca od 15.11.2019? Provjerite ovdje! Preporučujemo vam da provjerite i ponude drugih trgovina. Što mislite o trgovinama Elipso, Links?

Niste imali sreće u pronalaženju onog što ste tražili? Posjetite službenu stranicu trgovine www.metro-cc.hr.

Papirnati katalozi i letci? Prepun poštanski sandučić? Kutije pune starih kataloga? To više ne mora biti slučaj! Počnite koristiti elektroničke kataloge Metro trgovina na kimbino.hr i oslobodite se ograničenja. Digitalni katalozi, npr. posljednja ponuda Metro trgovina dostupna na internetu, nisu samo moda, već su i značajan korak naprijed u očuvanju okoliša i naših šuma. Hvala vam što ste nam se pridružili u misiji očuvanja okoliša.

Želite uštedjeti novac? Pokušajte s kupovanjem proizvoda po nižim cijenama, uz malo strpljenja brzo ćete vidjeti razliku.

Metro Black Friday 2019

Black Friday praznik kupnje je stigao, također i u Metro. Provjerite našu posebnu Black Friday 2019 ponudu u novom Metro letku! Najnoviji letak pod imenom Metro - Crni Tjedan traje 15.11.2019 - 24.11.2019. Nikako nemojte propustiti velike Black Friday popuste u Metro. U kategoriji Tehnika također ćete pronaći i mnoge druge Black Friday letke. Ako planirate unaprijed kupiti božićne poklone i u potrazi ste za inspiracijom, svakako pregledajte sve Black Friday promotivne letke kako biste maksimalno uštedjeli. Kimbino vam donosi pregled najprivlačnijih Black Friday popusta.