Gastro katalog 2019 - Pregled kataloga iz trgovine Metro, vrijedi od 08.04.2019
Gastro cjenik 2019 - Pregled kataloga iz trgovine Metro, vrijedi od 08.04.2019
Jako su rijetki oni u Republici Hrvatskoj koji ne znaju za ime Metro. Ipak je zahvaljujući popularnosti među kupcima jedan od vodećih trgovačkih lanaca na hrvatskom tržištu. Lepeza proizvoda u svim Metro trgovinama je tako široka da možete kupiti gotovo sve što trebate,a cijene će vas očarati. Metro redovito predstavlja posebne ponude. Posljednju koja vrijedi od 11.07.2019. možete pronaći ovdje. Trgovine Elipso, Links bi vas isto mogle iznenaditi svojim pristupačnim cijenama.

Službene stranice su tu kako bi informirale kupce o trgovini i proizvodima koje nudi. Stoga,ako niste našli što ste tražili na našoj stranici pokušajte na službenoj stranici trgovine www.metro-cc.hr.

Zaboravite na papirnate kataloge, više vas neće zamarati. Kimbino vam pruža mogućnost da jednostavno provjerite aktualne ponude koje Metro izbaci na internetu. Hvala vam što ste na istoj valnoj duljini s nama kada se radi o očuvanju okoliša i zaštiti šuma. Listajući kataloge trgovine Metro na internetu uštedjeti ćete mnogo papira.

Kupovati potrepštine na sniženju može vam uštedjeti mnogo novca. Jedino što trebate znati je koji je proizvod na sniženju i u kojoj trgovini. To ćete saznati jednostavno i brzo zahvaljujući internetskim katalozima.

Pratiti aktualne ponude Metro trgovačkog lanca može vam se činiti zamorno, ali to nije istina. Činite to mudro i pretplatite se kako biste primali naše obavijesti. Možete i skinuti našu aplikaciju Kimbino. Tako više nikada nećete propustiti nijednu ponudu koju će vam Metro pripremiti Uz to ćete uštedjeti i mnogo vremena u usporedbi s listanjem papirnatih kataloga.