Ponuda - Pregled kataloga iz trgovine JYSK, vrijedi od 04.07.2019
Katalog - Pregled kataloga iz trgovine JYSK, vrijedi od 27.06.2019
Rijetki su oni koji nisu čuli za JYSK. Štoviše JYSK je jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj. JYSK vam nudi gotovo sve što vam ikada može zatrebati. I što je najvažnije: po odličnim cijenama. JYSK redovito predstavlja odlične nove ponude. Što je trenutno aktualno,na primjer od 18.07.2019? Možete provjeriti ovdje. Trgovine Emmezeta, Harvey Norman, IKEA, Mömax, Prima bi vas isto mogle iznenaditi svojim pristupačnim cijenama.

Ako niste pronašli što tražite na našoj stranici pokušajte na službenoj stranici trgovine jysk.hr.

Idete u kupnju? Ne morate više nositi velike kataloge sa sobom! Digitalna verzija aktualne ponude JYSKtrgovin je mnogo praktičnija, dostupna je na Kimbino aplikaciji. Digitalni katalozi, npr. posljednja ponuda JYSK trgovina dostupna na internetu, nisu samo moda, već su i značajan korak naprijed u očuvanju okoliša i naših šuma. Hvala vam što ste nam se pridružili u našoj misiji očuvanja okoliša.

Kako uštedjeti jednostavno i bezbolno? Zahvaljujući nižim cijenama.

Nemojte propustiti nijednu posebnu ponudu trgovačkog lanca JYSK. Registrirajte se kako bi primali naše obavijesti ili skinite našu aplikaciju Kimbino. Imati ćete potpun pregled aktualnih ponuda trgovine JYSK. Vaš Kimbino.