Rijetki su oni koji nisu čuli za Prima. Štoviše Prima je jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj. Velik izbor kvalitetnih proizvoda po izvrsnim cijenama tipičan je za Prima. U Prima trgovini ćete uvijek pronaći sve po što ste došli. Prima redovito predstavlja posebne ponude. Posljednju koja vrijedi od 15.07.2019. možete pronaći ovdje. Također pogledajte ponude i ovih trgovina: Emmezeta, Harvey Norman, IKEA, JYSK, Mömax. Možda pronađete iste iste proizvode po boljim cijenama.

Ako ne uspijete pronaći što tražite, posjetite službenu stranicu trgovine www.prima-commerce.hr na kojoj prestavljaju cijelu paletu proizvoda koje nude.

Idete u kupnju? Ne morate više nositi velike kataloge sa sobom! Digitalna verzija aktualne ponude Primatrgovin je mnogo praktičnija, dostupna je na Kimbino aplikaciji. Zaštita okoliša je naš prioritet i zbog toga smo jako zadovoljni što koristite kataloge Prima trgovačkog lanca na internetu umjesto onih u papirnatom obliku.

Ne vjerujete da je štedjeti prilikom kupovine tako jednostavno? Dođite i vidite.

Teško je pratiti najbolje ponude Prima trgovina kada stalno radite ili se brinete za svoju obitelj? Pokušajte malo drukčije: registrirajte se kako bismo vam mogli slati obavijesti ili skinite Kimbino aplikaciju Kimbino. Na taj ćete si način osigurati jednostavno pračenje posebnih ponuda koje Prima nudi.