Kimbino
Kimbino
Trenutna ponuda u Odaberite grad
Logo trgovine Prima - Dom i vrt
3/5

Prima katalog (namještaj + rasprodaja stare kolekcije) - Akcija od 14.09.2023

OGLAS
OGLAS

Prima namještaj katalog 2023

Prima katalog - Najveći izbor kvalitetnog namještaja na jednom mjestu!

3/5
Actual brochure

Najjednostavniji način za praćenje aktualne i akcijske ponude Prima trgovačkog lanca je putem listanja novog Prima kataloga. Prima katalog izlazi jednom mjesečno, te u njemu možete pronaći atraktivan i kvalitetan namještaj kako biste dodatno uredili vaš dom. Trenutno izdanje kataloga je aktualno od 14.09.2023 koje možete pronaći u fizičkom ali i u digitalnom obliku. Posljednji Katalog Prima možete prolistati na službenoj Kimbino stranici - ovdje.

Kratka povijest trgovačkog lanca Prima

Shop

Vrlo vjerojatno ne postoji osoba koja barem jednom nije obavljala kupovinu namještaja u Prima trgovačkom lancu. Da li ste znali da je Prima zapravo grupacija koja je osnovana u Hrvatskoj još davne 1995. godine? Prima se može pohvaliti da je najveći prizvođač namještaja koji trenutno broji više od 50 prodavaonica diljem Hrvatske, te čak 8 poslovnica u Makedoniji. Zanimljiv podatak je da Prima trenutno ima preko 2.000 zaposlenika koji rade u svim dijelovima poslovanja - od proizvodnje pa sve do prodaje. Prima ulaže mnogo resursa u razvoj svojih zaposlenika, pa nije ni čudno da se mogu pohvaliti najkvalitetnijim i najraznolikijim asortimanom proizvoda u svojoj branši.

Ako niste sigurni da u vašem gradu i okolici postoji Prima poslovnica, provjerite službenu stranicu trgovačkog lanca na prima-namjestaj.hr gdje Prima ima aktivne poslovnice. Veoma rijetko će se desiti da traženi proizvod ili alternativu nećete pronaći unutar Prima, međutim ako se to desi, ne zaboravite provjeriti ponude ostalih trgovačkih lanaca Bauhaus, Pevex, Smit Commerce, JYSK, IKEA, Lesnina, Emmezeta, Harvey Norman, Mömax i Top Shop.

Raznolik asortiman Prima proizvoda

Assortment

Prima je trgovački lanac domaćeg porijekla koji se prvenstveno fokusira na proizvodnju i prodaju namještaja. Na policama možete pronaći najkvalitetniji namještaj za spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinju, blagovaonicu, dječju sobu, kupaonicu i ostale prostorije. Naime, ako vam je potreban kompletan namještaj za vašu novu kuću ili stan, Prima Vam nudi sve potrebno!

Ne zaboravite prolistati novi Prima katalog (Katalog Prima) prije same kupnje, kako biste mogli pomno isplanirati kupnju bez dodatnog trošenja vremena. Zapamtite - Prima nudi ogroman asortiman proizvoda, te bez plana kupnje možete očekivati utrošene sate i sate na traženje određenih proizvoda.

 

Nađite najnoviji Prima katalog na Kimbinu

Kimbino App

Zbog globalizacija i samog rasta razine edukacije, kupci su postali svjesni ogromnog problema s kojim se svi susrećemo - klimatske promjene. Ako ste osviješteni kupac, Kimbino nudi jednostavno rješenje na ogromne probleme. Što je Kimbino i kako Vam može olakšati kupnju? Saznajte u nastavku.

Kimbino je agregator kataloga koji prikazuje sve aktualne i akcijske ponude u obliku letka. Naime, svi letci koji su prikazani na Kimbinu postoje i u fizičkoj verziji, međutim zašto zagađivati okoliš ako do detaljne ponude možete doći iz udobnosti vašeg doma? Mislite na okolinu i budite promjena koju želite vidjeti u svijetu.

Prolistajte aktualni Prima katalog na Kimbino službenoj stranici - Kimbino.hr. Opremite svoj dom visokokvalitetnim namještajem iz Prima trgovačkog lanca.

OGLAS
OGLAS

Popularni proizvodi na Kimbino.hr

Ulje
Telefon
Krevet
Ormar
Komoda
Noćni ormarić
Trosjed
Fotelja
Stol
Stolica
Rasvjeta
Pladanj
Vrata
Ormari
Podnice
Regal
Tabure
Kutna garnitura
Kuhinja
Okvir kreveta

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Slijedi

U trgovinu

Trgovine

Dijeli

Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logo trgovine Prima -

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.