KimbinoKimbino
Logo trgovine Prima - Namještaj
3.5/5

Prima - Svi katalozi i akcije

OGLAS
OGLAS

Prima katalog - Najveći izbor kvalitetnog namještaja na jednom mjestu!

3.5/5
Actual brochure

Najjednostavniji način za praćenje aktualne i akcijske ponude Prima trgovačkog lanca je putem listanja novog Prima kataloga. Prima katalog izlazi jednom mjesečno, te u njemu možete pronaći atraktivan i kvalitetan namještaj kako biste dodatno uredili vaš dom. Trenutno izdanje kataloga je aktualno od 23.09.2021 koje možete pronaći u fizičkom ali i u digitalnom obliku. Posljednji Prima - Katalog možete prolistati na službenoj Kimbino stranici - ovdje.

Kratka povijest trgovačkog lanca Prima

Shop

Vrlo vjerojatno ne postoji osoba koja barem jednom nije obavljala kupovinu namještaja u Prima trgovačkom lancu. Da li ste znali da je Prima zapravo grupacija koja je osnovana u Hrvatskoj još davne 1995. godine? Prima se može pohvaliti da je najveći prizvođač namještaja koji trenutno broji više od 50 prodavaonica diljem Hrvatske, te čak 8 poslovnica u Makedoniji. Zanimljiv podatak je da Prima trenutno ima preko 2.000 zaposlenika koji rade u svim dijelovima poslovanja - od proizvodnje pa sve do prodaje. Prima ulaže mnogo resursa u razvoj svojih zaposlenika, pa nije ni čudno da se mogu pohvaliti najkvalitetnijim i najraznolikijim asortimanom proizvoda u svojoj branši.

Ako niste sigurni da u vašem gradu i okolici postoji Prima poslovnica, provjerite službenu stranicu trgovačkog lanca na prima-namjestaj.hr gdje Prima ima aktivne poslovnice. Veoma rijetko će se desiti da traženi proizvod ili alternativu nećete pronaći unutar Prima, međutim ako se to desi, ne zaboravite provjeriti ponude ostalih trgovačkih lanaca Emmezeta, Harvey Norman, IKEA, JYSK i Mömax.

Raznolik asortiman Prima proizvoda

Assortment

Prima je trgovački lanac domaćeg porijekla koji se prvenstveno fokusira na proizvodnju i prodaju namještaja. Na policama možete pronaći najkvalitetniji namještaj za spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinju, blagovaonicu, dječju sobu, kupaonicu i ostale prostorije. Naime, ako vam je potreban kompletan namještaj za vašu novu kuću ili stan, Prima Vam nudi sve potrebno!

Ne zaboravite prolistati novi Prima katalog (Prima - Katalog) prije same kupnje, kako biste mogli pomno isplanirati kupnju bez dodatnog trošenja vremena. Zapamtite - Prima nudi ogroman asortiman proizvoda, te bez plana kupnje možete očekivati utrošene sate i sate na traženje određenih proizvoda.

 

Nađite najnoviji Prima katalog na Kimbinu

Kimbino App

Zbog globalizacija i samog rasta razine edukacije, kupci su postali svjesni ogromnom problema s kojim se svi susrećemo - klimatske promjene. Ako ste osviješteni kupac, Kimbino nudi jednostavno rješenje na ogromne probleme. Što je Kimbino i kako Vam može olakšati kupnju? Saznajte u nastavku.

Kimbino je agregator kataloga koji prikazuje sve aktualne i akcijske ponude u obliku letka. Naime, svi letci koji su prikazani na Kimbinu postoje i u fizičkoj verziju, međutim zašto zagađivati okoliš ako do detaljne ponude možete doći iz udobnosti vašeg doma? Mislite na okolinu i budite promjena koju želite vidjeti u svijetu.

Prolistajte aktualni Prima katalog na Kimbino službenoj stranici - Kimbino.hr. Opremite svoj dom visokokvalitetnim namještajem iz Prima trgovačkog lanca.

OGLAS
OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Ostale trgovine iz kategorije Namještaj

Kimbino
Zatvori
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo