Vjerojatno svi hrvatski kupci znaju za Prima. Zahvaljujući širokom spektru proizvoda ovaj lanac je zauzeo jedno od vodećih mjesta na hrvatskom tržištu. Zahvaljujući širokom asortimanu proizvoda i niskim cijenama, u Prima trgovinama možete pronaći gotovo sve što vam može zatrebati. Prima redovito predstavlja sjajne nove ponude. Zanima li vas što je trenutno aktualno, na primjer od 30.01.2020? Možete provjeriti ovdje. Trgovine Emmezeta, Harvey Norman, IKEA, JYSK, Mömax bi vas isto mogle iznenaditi svojim pristupačnim cijenama.

Možda ste tražili nešto što nije dostupno na našoj stranici? Pokušajte na službenoj stranici trgovine www.prima-commerce.hr.

Prije svega - nema otpada. Usto, katalozi su jasno uređeni. Možda je i najveća prednost korištenja Kimbino.hr to što su internetski katalozi dostupni gdje god ponesete svoj telefon. Doslovno će vam biti na raspolaganju gdje god se nalazili! Ovo je ogromna prednost internetskih kataloga s posljednjom ponudom Prima trgovina. Papirnati su katalozi jako štetni za okoliš i zato cijenimo što aktualne ponude Prima trgovina tražite na internetu.

Uštedjeti dok kupujete nikada nije bilo jednostavnije.