Kimbino
Kimbino
Logo trgovine CCC - Sport i Moda
3/5

CCC katalog od sljedećeg tjedna - akcije, popusti Ožujak

CCC katalog

3/5
Actual brochure
CCC je jedna od najpopularnijih trgovina među hrvatskim kupcima. Zahvaljujući tome profilirao se kao jedan od najuspješnijih trgovačkih lanaca na Hrvatskom tržištu.
Među kupcima CCC je dobro poznat po širokom asortimanu proizvoda i odličnim cijenama. Većina kupaca tamo pronađe sve što im treba.
Posljednju ponudu koja vrijedi od sljedećeg tjedna možete pogledati na našoj web stranici.
CCC uvijek ima zanimljive posebne ponude. Sada na sniženju možete pronaći proizvode kao što su {special_offer}.
U drugim trgovinama mogli biste pronaći iste proizvode i po povoljnijim cijenama. Pokušajte s trgovinama kao što su Hervis, Intersport, Planet obuća, Deichmann, Decathlon, Zara, Takko, New Yorker, Mephisto i Mango.

U mnogim gradovima u Hrvatskoj možete kupovati u CCC trgovinama. Zanima vas u kojima ? Na primjer, u gradu Zagreb i Šibenik.
CCC obično nudi marke kao {shop_brands} po najnižim cijenama.
Niste imali sreće u pronalaženju onog što ste tražili? Posjetite službenu stranicu trgovine www.ccc.eu/hr/.

Papirnati katalozi i letci? Prepun poštanski sandučić? Kutije pune starih kataloga? To više ne mora biti slučaj! Počnite koristiti elektroničke kataloge CCC trgovina na kimbino.hr i oslobodite se ograničenja.
Zaštita okoliša je naš prioritet, zato smo veoma zadovoljni što koristite kataloge CCC trgovačkog lanca na internetu umjesto onih u papirnatom obliku.

Kako uštedjeti jednostavno i bezbolno? Zahvaljujući nižim cijenama!

Nemojte propustiti nijednu posebnu ponudu trgovačkog lanca CCC. Registrirajte se kako biste primali naše obavijesti ili skinite našu aplikaciju Kimbino. Tako ćete imat potpun pregled aktualnih ponuda trgovine CCC. Vaš Kimbino.

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji %name% katalog

Kimbino App
Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!
OGLAS

Više kataloga iz kategorije

Slijedi

Trgovine

Dijeli

Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logo trgovine CCC -

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.