KimbinoKimbino
Logo trgovine Farmasi - Drogerija, kozmetika
3/5

Farmasi - Svi katalozi i akcije

OGLAS
OGLAS

Farmasi katalog - Listopad, 2021

3/5
Actual brochure

Zahvaljujući napretku tehnologije, danas možemo uživati u najboljim kozmetičkim i higijenskim proizvodima koje tržište može ponuditi! Šamponi, gelovi za tuširanje, regeneratori, maske za lice, proizvodi za intimnu njegu, highlighteri, tuševi, puderi, boje za kosu, kao i drugi proizvodi. Jednu od najkvalitetnijih ponuda za takve proizvode na tržištu možete pronaći već danas ako pogled usmjerite na novi katalog Farmasi trgovine!

Najnoviji Farmasi katalog 2021 nam nudi akcije u trajanju 01.10.2021 - 31.10.2021 i svakom kupcu omogućuje udobnu i ugodnu kupovinu iz vlastitog doma. Dodatni je plus, koji se ne smije zanemariti, briga za okoliš i štednja na papiru! Farmasi katalog online možete pregledati ovdje, dok su svi katalozi s akcijama i popustima uvijek dostupni na našoj stranici Kimbino.hr.

Farmasi – kozmetika okrenuta zdravlju

Shop

Farmasi je tvrtka poznata po svojim ekološkim standardima, a evo i nekoliko činjenica koje dokazuju brigu za okoliš tvrtke Farmasi: njihovi laboratoriji nemaju dimnjake i svi se izvori energije recikliraju, sve su linije dermatološki preispitane i potpuno su sigurne za korištenje i niti jedan proizvod nije testiran na životinjama.

Danas, Farmasi broji preko 365 milijuna korisnika na pet kontinenata, što je samo jedan od pokazatelja vjernosti i zadovoljstva koje Farmasi uživa od strane svojih kupaca. Imajući ove brojke na umu, nije ni čudno da je Farmasi jedno od vodećih imena u polju Drogerija, kozmetika.

Farmasi u Hrvatskoj možete pronaći na adresi Avenija Većeslava Holjevca 40, Zagreb, dok vas raširenih ruku čekaju radnim danom od 8:00 do 18:00!

Ako ipak niste pronašli što ste tražili, čitavu ponudu potražite na www.farmasi.hr. Usprkos tomu, smatramo da bi bilo nesmotreno ignorirati ponude ostalih trgovina, poput Avon, Bipa, DM, Müller, Oriflame i Yves Rocher.

Katalog Farmasi – ponuda

Assortment

U ponudi ovog Farmasi kataloga Listopad, 2021 možemo pronaći razne popuste na proizvode za njegu tijela, kao i promotivne cijene! Novi Farmasi katalog također donosi nova lica iz linije Farmasi proizvoda!

Katalozi Farmasi, kao i sama trgovina, su specifični po tomu što u ponudi aktivno ažuriraju isključivo vlastite proizvode i brendove – sve što vidite u Farmasi katalogu su razvili i osmislili znanstvenici u laboratorijima Farmasija.

Ovaj nam Farmasi katalog nudi proizvode brendova Farmasi, Dr. C. Tuna, Mr. Wipes i Nutriplus, kao i linije proizvoda poput White+Correct, Naturelle, VFX Pro i druge.

Farmasi nam uz to daje priliku postati članom njihovog kluba, koji sa sobom nosi svakakve pogodnosti! Na samom dnu ovog kataloga možete pronaći informacije o mogućnostima učlanjenja i sudjelovanjima u promotivnim akcijama trgovine Farmasi!

Najnoviji Farmasi katalog možete pogledati pod imenom “Farmasi - Katalog” i brzo iskoristiti ovu akciju!

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji Farmasi katalog

Kimbino App

Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!

OGLAS
OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Ostale trgovine iz kategorije Drogerija, kozmetika

Kimbino
Zatvori
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo