Jednostavnom prijavom možete redovito primati novosti iz Farmasi trgovine.

Vjerojatno svi hrvatski kupci znaju za Farmasi. Zahvaljujući širokom spektru proizvoda ovaj lanac je zauzeo jedno od vodećih mjesta na hrvatskom tržištu. Možete kupiti gotovo sve što poželite po izvrsnim cijenama u bilo kojoj Farmasi trgovini. Posljednju ponudu koja vrijedi od 01.07.2021 možete pogledati ovdje. Pogledajte i ponude drugih trgovina kao što su Avon, Bipa, DM, Müller, Oriflame, Yves Rocher! Ovo su glavni suparnici Farmasi trgovina.

Niste li pronašli što tražite na našoj stranici, pokušajte na službenoj stranici trgovine www.farmasi.hr.

Idete u kupnju? Nema više potrebe da sa sobom nosite velike kataloge! Digitalna verzija aktualne ponude Farmasi trgovine, mnogo praktičnija, dostupna je na Kimbino aplikaciji. Zaštita okoliša je naš prioritet, zato smo veoma zadovoljni što koristite kataloge Farmasi trgovačkog lanca na internetu umjesto onih u papirnatom obliku.

Uštedjeti dok kupujete nikada nije bilo jednostavnije.

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji Farmasi katalog

Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!