Kimbino
Kimbino
OGLAS

Oriflame katalog Srpanj 2024

OGLAS
Oriflame

Oriflame katalog

Oriflame katalog - kompletna ponuda na dohvat ruke

3/5
Actual brochure

Vjerojatno ne postoji osoba koja nije čula za Oriflame koji je jedan od vodećih trgovačkih lanaca specijaliziranih za prodaju visokokvalitetne kozmetike za muškarce, žene i djecu. Oriflame je porijeklom Švedska kompanija koja je nastala davne 1967. godine. Nakon što su osnivači uočili rapidan rast kompanije, odlučili su se proširiti na Europsko, te ubrzo i na svjetsko tržište. Švedska, kao država, je sinonim za kvalitetu i sigurnost, tako da kupnjom u Oriflame trgovinama možete očekivati samo najbolje kozmetičke proizvode. 

Ako brinete o izgledu, zdravlju svoga tijela i ljepoti, te želite ostati u toku s akcijskim ponudama, ne zaboravite prolistati zadnji Oriflame katalog 2024 dostupan ovdje. Kao što smo već napomenuli, Oriflame je prepoznatljiv po raznolikoj ponudi s kojom je ponekad veoma teško biti u toku. 

Trenutni katalog vrijedi 11.07.2024 - 31.07.2024. Oriflame je prepoznatljiv po akcijskim i posebnim ponudama za svoje lojalne kupce, tako da svakako ne zaboravite prolistati Katalog Oriflame 10/2024. 

 

 

 

Povijest Oriflame Trgovačkog Lanca

Shop

Oriflame je prepoznatljiva kozmetička kompanija porijeklom iz Švedske. Cijela priča oko Oriflame-a kreće davne 1967. godine kada su braća Jochnick skupa sa par prijatelja osnovali Oriflame. Danas, kompanija posluje u više od 60 država diljem svijeta, te broji preko 3 milijuna nezavisnih konzultanata i prodavača. Svoje poslovanje kompanija postepeno prebacuje na online platforme, pa je tako zanimljivo napomenuti da je više od 96% ukupnih narudžbi napravljeno preko Interneta. Oriflame se bori za očuvanje okoliša i ravnotežu u svijetu, te su prepoznatljivi kao suosnivači par filantropskih zaklada. Ne zaboravite provjeriti službene stranica za više informacija - hr.oriflame.com

Ne možete naći specifičan proizvod u Oriflame? Ne brinite se! Provjerite poslovnice koja na policama nude slične proizvode Avon, Bipa, DM, Müller, Yves Rocher, Farmasi i NOTINO

Raznolik i Tematski Asortiman Oriflame Kozmetičkih Proizvoda

Assortment

Oriflame, što se tiče kozmetičkih proizvoda, je reputabilna kompanija koja je prepoznata diljem svijeta. Kompanija se fokusira na stalni razvoj novih i visokokvalitetnih proizvoda. Svaki proizvod prolazi kroz rigorozne kontrole kvalitete, kakvoće, te sigurnosti prije nego li se nađe na Oriflame policama. Izrazito je važno napomenuti da kompanija uvelike brine o mišljenju i zdravlju svojih kupaca, koji za uzvrat vjeruju u proizvode koje Oriflame nudi. Zanimljivo je napomenuti da Oriflame ima jednu od najvećih prodajnih mreža u kozmetičkom svijetu. Prodajne mreže funkcioniraju tako da svaki vjerni kupac može postati predstavnik kompanija predstavljajući i prodavajući proizvode po promotivnim cijenama. Ovaj model rezultira enormnom prepoznatljivošću Oriflameovih proizvoda diljem svijeta. 

Što se ponude proizvoda tiče, važno je napomenuti da je ponuda izrazito raznolika, te omogućuje kupcima pronalazak svih potrebnih kozmetičkih proizvoda na jednom mjestu. Na policama se svakodnevno može naći preko 1,000 raznolikih kozmetičkih proizvoda. Kao što smo napomenuli, svaki proizvod, prije nego li se nađe na policama, prolazi kroz stroge kontrole kvalitete i kakvoće. Oriflame nudi samo najkvalitetnije proizvode koji svojim kupcima donese obećavajuće rezultate. 

Na policama Oriflame trgovina možete pronaći sljedeće proizvode: 

  • Njega kože
  • Make-up
  • Mirisi
  • Njega tijela
  • Njega kose
  • Modni dodaci
  • Wellness
  • Muškarci

Kao što možete zaključiti, Oriflame ponuda je veoma raznolika, te je lako izgubiti tok o trenutnoj ponudi. Ne zaboravite pročitati zadnji Oriflame katalog (Katalog Oriflame 10/2024) kako biste svu aktualnu ponudu imali na dohvat ruke.

Kimbino - Sve ponude na dohvat ruke

Kimbino App

Kao i većina kompanija, tako se i Oriflame zalaže za očuvanje okoliša i održivo poslovanje. Fizički katalozi polako postaju stvar prošlosti iz mnogo razloga, te je jedan od glavnih razloga upravo očuvanje i održavanje okoliša. Skandinavske kompanije se uvelike zalažu za inovativna rješenja kada je riječ o očuvanju okoliša. Oriflame svoju trenutnu ponudu prezentira putem Oriflame kataloga u digitalnom obliku. Digitalni katalozi su izrazito intuitivni za korištenje, te ne zauzimaju prostor. Jednom kada ste gotovi s istraživanjem trenutne ponude, ne morate brinuti kuda s katalogom. 

Kimbino je platforma na kojoj možete prolistati zadnji Oriflame katalog Srpanj 2024, te usporediti ponudu s ostalim trgovačkim lancima diljem Hrvatske. Trenutnu ponudu najvećih trgovačkih lanaca diljem Hrvatske možete pratiti putem Kimbino.hr

Kupujte samo najkvalitetnije kozmetičke proizvode koji će poboljšati kvalitetu vašeg života. Ne propustite niti jednu ponudu, te prolistajte mjesečni Oriflame katalog.

OGLAS

Popularni proizvodi na Kimbino.hr

Krema
Parfem
Miris
Concealer
Puder
BB krema
Rumenilo
Kist
Maskara
Ruž
Lak za nokte
Šampon
Regenerator
Maska za kosu
Ulje za kosu
Maska
Piling
Pjena za brijanje
Krema za tijelo
Krema za ruke

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Ostale trgovine iz kategorije Zdravlje i Ljepota