Harvey Norman je ime koje se može svrstati u najpoznatije trgovine među hrvatskim kupcima. Harvey Norman je postao jedan od vodećih trgovačkih lanaca na hrvatskom tržištu.Harvey Norman nudi sve što vam treba po najnižim cijenama.Posljednju ponudu koja vrijedi od 19.05.2020 možete pogledati ovdje.Pratite li i ponude drugih trgovina? Ako ne, trebali biste. Pokušajte, recimo, na Emmezeta, IKEA, JYSK, Mömax, Prima.

Na ovoj stranici niste pronašli sve što ste tražili? Žao nam je zbog toga, ali ništa nije izgubljeno. Mi se većinom fokusiramo na kataloge,ali u slučaju da tražite nešto neuobičajeno, pokušajte na službenoj stranici trgovine www.harveynorman.hr.

Papirnati katalozi stvar su prošlosti. Era ekološki prihvatljivih i praktičnih internetskih kataloga s posljednjom ponudom Harvey Norman trgovina stigla je na Kimbino.Zaštita okoliša je naš prioritet, zato smo veoma zadovoljni što koristite kataloge Harvey Norman trgovačkog lanca na internetu umjesto onih u papirnatom obliku.

Kako uštedjeti? Zahvaljujući nižim cijenama!

Kimbino katalozi

Bez samohvale ali i bez lažne skromnosti, dužnost nam je još jednom istaknuti trud koji osnivači i radnici Kimbino servisa na Kimbino.hr svakodnevno ulažu kako bi maksimalno izašli u susret starim i novim kupcima. Zahvaljujući Kimbinu, riješena je prastara dilema između efikasnosti i ekologije: uz nas, kupovati efikasno znači kupovati zeleno! Uz pomoć modernih web tehnologija zagarantirana vam je trajna prečica do niskih cijena, uz istovremeno izbjegavanje korištenja papira i zaštitu planeta! Bez ikakvog razbacivanja sloganima, konstantan trud i uspješno korištenje najnovijih, štedljivih tehnologija zorno ilustriraju koliko Kimbino brine za okoliš.