Kimbino
Kimbino
OGLAS

Harvey Norman katalozi od 11.07.2024 > Svi akcije

OGLAS
Harvey Norman

Harvey Norman katalog

Harvey Norman katalog

3/5
Actual brochure

Premda se trgovinu Harvey Norman može ukratko opisati kao trgovinu namještaja, u ovom slučaju takav je opis pomalo nepotpun. Prodaja namještaja jest njena osnovna djelatnost, ali tu se krije mnogo više: od mobitela, preko računala pa sve do kuhinjskih aparata! Najbolji uvid u to vjerojatno će dati službeni Harvey Norman katalog. Ovo izdanje svojom raskošnom opremom i više nego opravdava nešto rjeđi, petomjesečni ritam izdavanja. Zadnji broj, „Katalog Harvey Norman“, važi u razdoblju 11.07.2024 - 24.07.2024, a stiže u papirnatom i online izdanju, a Kimbino savjetuje da zajedno zaštitimo planet pristupajući mu ovdje.Već letimičnim uvidom u ovaj katalog bit će vam jasno koliko mali dio ukupnog asortimana on može pokriti: za kupca-namjernika koji dođe u Harvey Norman namještaj možda jest prva asocijacija, ali on zaista nudi mnogo, mnogo više.

Kako do korisnih informacija

Shop

Na neki način iznenađuje, na drugi je logično: Harvey Norman zapravo nije započeo svoje poslovanje u svojoj kategoriji (Dom i vrt), već trgujući potrošačkom elektronikom (koja je do danas ostala dio ponude). 1961. kompaniju su tako osnovala Gerry Harvey i Ian Norman, otkud je ona dobila i ime. Kasnije trgovina informatikom postaje glavna djelatnost trgovine, a tek posljednjih desetljeća namještaj postaje glavni fokus. Dok u svijetu već posluje u više od 300 poslovnica, u Hrvatskoj je otvorena tek jedna, no s tendencijom rasta i širenja.

U slučaju trgovine Harvey Norman katalozi možda zaista nisu dovoljni: pravu sliku o širini asortimana pružit će tek službena web stranica. I premda je na adresi harveynorman.hr katalog zasluženo na prvom mjestu, odmah zapanjuje broj i razvedenost kategorija proizvoda. Na stranici Harvey Norman akcije i popusti odmah upadaju u oko – sve od 10%, penjući se ponekad čak i do vrtoglavih 80% sniženja. Ova je stranica ujedno i web shop: izradom profila otvara se mogućnost naručivanja online; ovo je zapravo osnovni način djelovanja trgovine. Osim preglednog menija s kategorijama proizvoda, tu su i sve druge informacije od koristi kupcu: kupnja poklon kartice, garancija, način plaćanja, informacije za kontakt, načini dostave, reklamacije, i drugo.

Kao što je napomenuto, kod nas postoji jedna poslovnica i ona se nalazi u Zagrebu, u Ulici Velimira Škorpika. Radnim danom ona je otvorena 8-21 sati, a subotom od 8 do 20. Ponekad se u tom dućanu nude popusti koje nije moguće ostvariti preko web trgovine.

„Kupujem jeftinije“ geslo je kimbino.hr, a naša je želja ne samo da vas što bolje upoznamo s ponudom svake pojedine trgovine, nego i pomoći vam kako biste za sebe uvijek osigurali ono najbolje. Harvey Norman zaista nudi mnogo i po veoma atraktivnim cijenama, ali nemamo svi uvijek sreće s popustima niti uvijek nađemo traženu robu. Zato, ako poželite provjeriti i druge prilike, provjerite npr. Bauhaus, Pevex, Smit Commerce, JYSK, IKEA, Prima, Lesnina, Emmezeta, Pepco i Tupperware.

Upoznajmo se s Harvey Norman ponudom

Assortment

Premda u trgovini Harvey Norman akcija nikad ne nedostaje, redovita ponuda stvarno zaslužuje priznanje; stoga smo dužni bar letimično nabrojati glavne kategorije, kako biste stekli prvi dojam:

  • Namještaj (blagovaonica, dnevni boravak, ured, vrt, rasvjeta…)
  • Spavaće sobe (kreveti, madraci, ormari, komode, jastuci…)
  • Informatika (laptopi, tableti, stolna računala, komponente, pohrana…)
  • Mobiteli (pametni telefoni, oprema)
  • Audio-Video (televizori, soundbarovi, aparati, kamere…)
  • Bijela tehnika (perilice, hladnjaci, nape, pećnice, klima uređaji…)
  • Mali kućanski aparati (usisavači, glačala, ventilatori, mikseri, sokovnici…)
  • Osobna njega (četke, aparati za brijanje, zubna njega, sušila za kosu…)
  • Kuhinje („Kuhinje po mjeri“, blok kuhinje s aparatima ili bez)

Naravno, jednom kad se počne s pregledavanjem ovako bogatog izloga, lako se izgubiti u mnoštvu izbora. Stoga, ako trenutno nemate volje za surfanje ili je konciznost ponude kakvu nudi kraća brošura više po vašem ukusu, podsjećamo: Harvey Norman katalog, („Katalog Harvey Norman“) čeka vas ovdje. U slučaju trgovine Harvey Norman Black Friday ćemo zaista teško dočekati.

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji %name% katalog

Kimbino App
Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!
OGLAS

Popularni proizvodi na Kimbino.hr

Krevet
Madrac
Jastuk
Fotelja
Stolić
Stol
Stolica
Baterija
Košare
Klima
Vrata
Tabure
Kutna garnitura
Dvosjed
Kuhinja

Više kataloga iz kategorije

OGLAS