Kimbino
Kimbino
OGLAS
Logo trgovine Centar Tehnike - Tehnika
3/5

Centar Tehnike katalog Svibanj - Svi katalozi i akcije

OGLAS
Centar Tehnike

Centar Tehnike katalog

Centar Tehnike katalog

3/5
Actual brochure

Od mobilne tehnologije do računala, od bijele tehnike do audio i video opreme, svijet tehničke robe danas je razvedeniji i bogatiji nego ikad. I premda je orijentacija pred tako raznovrsnim izborom robe uvijek izazov, brošura koju je osigurao Centar Tehnike katalog uistinu pomaže opravdati ime ove trgovine kao glavnog, a za neke možda i jedinog odredišta za opskrbu računalima aparatima i najrazličitijim gadgetima u istočnoj Hrvatskoj. Centar Tehnike katalog s ukusom je i mjerom skrojena brošura za sve uzraste koja poput šarenog izloga uvjerljivo mami obećavajući uvijek nove i jeftinije tehničke igračke i pomagala. Ovaj akcijski katalog obično traje oko dva tjedna.

U slučaju mušterija dućana Centar Tehnike iskustva su u pravilu pozitivna i nismo još naišli na zamjerke; iskrenost i poštovanje mušterija uvijek se isplati, a posebno u slučaju zahtjevnih kupaca tehničke robe. Zato vas pozivamo da nam ne vjerujete na riječ i sami provjerite što sve nudi Centar Tehnike letak na linku ovdje. Samo pripazite da letak ne istekne: trenutno izdanje letka Katalog Centar Tehnike (5/2024) traje 13.05.2024 - 31.05.2024.

Što su Centar tehnike trgovine?

Shop

Web stranica tvrtke možda ne nudi mnogo informacija o osnivanju i povijesti, ali dobra opremljenost i ponuda ionako je najvažnija. Ukratko, tvrtka je osnovana 1991. pod drugim imenom, i nakon što je uspješno prebrodila početne poslovne turbulencije, danas se razvila u propulzivno poduzeće koje posluje po cijeloj Slavoniji.

U kategoriji Tehnika Centar Tehnike zaista nema mnogo konkurenata što se tiče cijena, a još više bogatstva svojih izloga. Ako se pita Centar Tehnike mobiteli, kompjuteri i gadgeti ne smiju biti privilegija samo velikih slavonskih sredina; zato se njihovom poslovnicom mogu pohvaliti i gradovi kao Osijek, Đakovo, Slavonski Brod, Vukovar, Beli Manastir, Našice, Valpovo. Njihove centre možete posjetiti svakim radnim danom od 8 do 20 sati, dok subotom rade skraćeno, do 13h. Nedjeljom ne rade.

U snalaženju među bezbroj proizvoda koje nudi Centar Tehnike letak je uvijek dobar početak – kako za posjetu fizičkoj lokaciji, tako i za online kupnju. Jer opcija narudžbe online je uvijek tu i za one koji ne žive blizu koje od poslovnica. Razumije se, pregled cijena i ponude konkurencije uvijek je dobar potez, naročito stanovnicima drugih dijelova zemlje. Znatiželjnima preporučamo Links, Elipso, FRIGO & Co., eKupi, Instar, Svijet medija i Chipoteka...

Centar Tehnike katalog, naravno, nije sve: tek službeni web - centar-tehnike.hr - omogućuje potpuno sustavno pregledavanje ponude. Opremljeno dotjeranim alatom za pretragu, ovo web sučelje omogućava najlakši moguć pristup željenom aparatu. Usto, tu je i profesionalno izrađen blog na kojem uvijek možemo naučiti ili saznati nešto novo, zatim efikasan web shop, i ostale bitne informacije (poslovnice, dostava, plaćanje, kontakt, česta pitanja…).

Koje sve proizvode možemo naći u Centru Tehnike?

Assortment

Već spomenuta širina ponude možda je najbolji dokaz respekta s kojim osnivači i osoblje tvrtke tretira svoje nove i stare mušterije. Jer bilo da su razlog posjete lancu Centar Tehnike televizori, igrače konzole ili, recimo, potreba za uredskim PC računalom, možda je mudro proći kroz cjelokupan asortiman. Možda baš zadnji Centar Tehnike katalog skriva cijenu kakve dugo više neće biti. Zato je red da ovu ponudu probamo opisati bar u općim crtama:

  • Mobiteli i oprema – Apple, Samsung, Xiaomi, Huawei…
  • TV i konzole – Philips, Samsung, LG, Xiaomi, Vivax…
  • Računala i razni gadgeti – računala, komponente, periferija, leteći dronovi, softver
  • Audio – video: HIFI linije, zvučnici, prijamnici TV signala
  • Bijela tehnika:  hladnjaci, zamrzivači, perilice rublja i posuđa, nape, štednjaci…
  • Mali kućanski aparati: za kavu, mljevenje mesa, blenderi, mikseri, kuhala, mikrovalne…
  • Grijanje i hlađenje: klime, peći na kruta goriva, sistemi za centralno grijanje, bojleri…

I premda je za potpun uvid najbolje posjetiti već spomenuti službeni sajt, nekad je manje zapravo više. Zato, ako tražite pomoć u sužavanju izbora na one najvažnije, najbolje i najpovoljnije prilike, ne propustite Katalog Centar Tehnike. Ako želite najbolje prilike koje nudi samo Centar Tehnike kod za popust često ćete naići upravo tu.

S Kimbino letkom kroz Centar Tehnike

Kimbino App

Popusti su dobra stvar i svakom dobrodošli, ali što kad bismo vam otkrili da brže i bolje uz Kimbino automatski znači i zelenije? Na prvi pogled teško je vjerovati, ali razmislite li shvatit ćete zašto je Kimbino upravo u zaštiti prirode našao način da spoji uspješan poslovni model s željom za zaštitom okoliša. Koliko je jednostavno početi čuvati okoliš istovremeno čineći kupnju efikasnijom korištenjem online letaka, među kojima je i Centar Tehnike katalog, lako se možete uvjeriti posjetom na službenu stranicu Kimbino.hr.

OGLAS

Popularni proizvodi na Kimbino.hr

Smartphone
Sat
Tableta
Tv
Televizor
Audio
MP3
Slušalice
Mikrofon
Zvučnik
Hladnjak
Zamrzivač
Sušilica
Pećnica
Usisavač
Visokotlačni čistač

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Ostale trgovine iz kategorije Tehnika