Jako su rijetki oni u Republici Hrvatskoj koji ne znaju za ime Lesnina . Ipak je zahvaljujući popularnosti među kupcima jedan od vodećih trgovačkih lanaca na hrvatskom tržištu. Možete kupiti gotovo sve što poželite po izvrsnim cijenama u bilo kojoj Lesnina trgovini. Posljednju ponudu koja vrijedi od 01.07.2019 možete pogledati ovdje. U drugim trgovinama biste mogli pronaći iste proizvode po povoljnijim cijenama. Pokušajte krenuti od trgovina Bauhaus, Pevec, Smit Commerce.

Odabrali ste proizvod,ali nema informacija o njemu na našoj stranici? Posjetite službenu stranicu trgovine na www.xxxlesnina.hr.

Zaboravite na printane verzije kataloga i uz Kimbino krenite koristiti digitalne verzije. Možete provjeriti što Lesnina nudi ugodno i bilo kada. Nema više trošenja vremena ni papira! Zaštita okoliša je naš prioritet i zbog toga smo jako zadovoljni što koristite kataloge Lesnina trgovačkog lanca na internetu umjesto onih u papirnatom obliku.

Kako uštedjeti jednostavno i bezbolno? Zahvaljujući nižim cijenama.

Pratiti aktualne ponude Lesnina trgovačkog lanca može vam se činiti zamorno, ali to nije istina. Činite to mudro i pretplatite se kako biste primali naše obavijesti. Možete i skinuti našu aplikaciju Kimbino. Tako više nikada nećete propustiti nijednu ponudu koju će vam Lesnina pripremiti Uz to ćete uštedjeti i mnogo vremena u usporedbi s listanjem papirnatih kataloga.