Jednostavnom prijavom možete redovito primati novosti iz Vrutak trgovine.

Samo rijetki u Hrvatskoj ne znaju za ime Vrutak. Ipak je to, zahvaljujući popularnosti među kupcima, jedan od vodećih trgovačkih lanaca na hrvatskom tržištu. Lepeza proizvoda u svim Vrutak trgovinama toliko je široka da možete kupiti gotovo sve što trebate, po cijenama koje će vas očarati. Nova ponuda? Vrutak ih redovito priprema za svoje kupce. Ažurirana ponuda koja vrijedi od 01.11.2020. nalazi se ovdje. Usporedbe radi, pogledajte ponude u Boso, Eurospin, Gavranović, Interspar, Kaufland, Konzum, KTC, Lidl, Lonia, Metro.

Niste imali sreće u pronalaženju onog što ste tražili? Posjetite službenu stranicu trgovine www.vrutak.hr.

Prije svega - nema otpada. Usto, katalozi su jasno uređeni. Možda je i najveća prednost korištenja Kimbino.hr to što su internetski katalozi dostupni gdje god ponesete svoj telefon. Doslovno će vam biti na raspolaganju gdje god se nalazili! Ovo je ogromna prednost internetskih kataloga s posljednjom ponudom Vrutak trgovina. Provjeravanje ponuda koje Vrutak nudi preko interneta mnogo je ekološki osvještenije od korištenja printanih kataloga. Zadovoljstvo nam je primijetiti da koristite digitalnu verziju.

Nikada nije bilo tako jednostavno početi štedjeti zahvaljujući posebnim ponudama.

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji Vrutak katalog

Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!