Kimbino
Kimbino

Vrutak katalog od 10.06.2024 > Nova akcija i ponuda

OGLAS
Vrutak
OGLAS

Vrutak katalog

Vrutak katalog

3/5
Actual brochure

Za sve ljubitelje slatkog života i dobre kapljice, Vrutak doslovno može biti trajno vrelo užitka i životne radosti. Jednostavno, izbor piva, vina i drugih alkoholnih pića koje je za vas pripremio Vrutak katalog su znalačkog uživanja u životu i dobrog ukusa. Možda će na prvi pogled biti teško vjerovati da je ovakav izbor pića zaista toliko blizu, ali uzevši Vrutak katalog u svoje ruke odmah ćete znati da ste na pravom mjestu. Štoviše, uz opći katalog (koji obično traje desetak dana) za prave sladokusce tu je i specijalizirana brošura za pivo i vino.

Kako biste se i sami uvjerili u ovo, nema boljeg načina da sami jednostavno prelistate Vrutak katalog 2024; to, uostalom, nikad nije bilo lakše nego danas – sve je dostupno odmah i nadohvat ruke na internetskom linku ovdje. Napominjemo da najnoviji letak („Katalog Vrutak“) važi 01.06.2024 - 30.06.2024.

Sve o Vrutak trgovinama

Shop

1990. godine tvrtku Vrutak d.o.o. osnovali su njeni vlasnici Miše i Martin Matić. Djelatnost je tvrtke fokusirana na Zagreb i okolicu, a ponuda obuhvaća čak 13,500 prehrambenih proizvoda s naglaskom na alkoholna pića, čime Vrutak definitivno spada u kategoriju Prehrana. Glavni prodajni prostor u Zagrebu smjestio se na površini od 3,500m2, a na području grada naknadno ih je otvoreno još nekoliko (Zagreb). Vrutak je član udruženja Ultragros d.o.o.

Radno vrijeme trgovina radnim je danom od 7 do 21 sat, dok je nedjeljom i blagdanom ono skraćeno (8-15h). 

Bilo da ste enolog-ekspert ili samo sladokusac-amater, ne sumnjamo da će Vrutak biti sposoban zadovoljiti i najrafiniranije želje. I premda ćemo se u ovoj kategoriji proizvoda definitivno kladiti na prilike Vrutak akcija, pa i redovnu ponudu, uvijek možete pokušati provjeriti kataloge koje nude Kaufland, Lidl, Konzum, Metro, Plodine, Spar, Interspar, Lonia, NTL i Tommy...

Osim redovitih informacija (popis poslovnica, kontakt informacije, mogućnosti dostave, potpuni cjenik…), službeni web (vrutak.hr) Vrutak trgovine nudi i mogućnost registracije i kupovine online – nešto što zaista ne viđamo često kod ovako specijaliziranih dućana! Ovaj će zadatak biti još lakši ako spomenemo nenadmašni alat za pretragu pića iz ponude koji omogućuje specificiranje ponude do najsitnijih detalja.

Informacije o proizvodima u Vrutak trgovinama

Assortment

Premda nas Vrutak katalog s pravom podsjeća o koliko se specijaliziranoj trgovini radi, ovo se lako može pokazati i kao lažna skromnost. Jer, uz Vrutak katalog akcija, pa ni redovita cijena, ne mora se odnositi samo na pivo, vino ili žestice: posve nenametljivo, u ponudu se smjestila i sekcija mliječnih i suhomesnatih proizvoda i drugih prehrambenih artikala.

No, ono zbog čega ćete i vi vjerojatno posjetiti Vrutak prije svega je glavna atrakcija, nenadmašan izbor pića…izbor koji ni Vrutak letak, ni uz najbolju volju ne bi sva mogao opisati, pa ni popisati. Naravno, ni ovdje nema mjesta za to, ali izdvojili bismo:

  • Vina – domaća i inozemna (obična, voćna i aromatizirana vina, prošek)
  • Žestoka pića (rakija, amaro, votka, viski, rum, džin, liker, martini, tekila…)
  • Pjenušci – domaći i inozemni (Cuvee, Chardonnay, Žilavka, Rebula, Frankovka, Sauvignon, Muškat, itd…)
  • Pivo – domaće i strano (lager, jako, tamno, bezalkoholno,voćno…; zatim češko, belgijsko, irsko, indijsko, itd.)

Uz toliki izbor, vjerojatno bi bili potrebni sati za samo upoznavanje sa svime što nudi; i premda je to naprosto priroda svake bogate kolekcije, Vrutak i mi potrudili smo se da ni djelić svog vremena ne potrošite uzalud. Zato ćemo biti slobodni još jednom uputiti vas na službeni Vrutak katalog „Katalog Vrutak“ vaš najpouzdaniji putokaz do najboljih Vrutak akcija.

Kimbino letak – prozor u Vrutak ponudu

Kimbino App

Živjeti moderno znači živjeti pametno; živjeti pametno znači štedjeti novac i vrijeme. I dok se za snižene cijene brine Vrutak katalog, Kimbino zna da ljubav prema planetu najbolje pokazujemo štiteći ga. Sretna je podudarnost da je to ujedno i najbrži način do svakog kataloga – zato neka Kimbino.hr uvijek bude vaša polazna točka i orijentir u kupnji.

Čuvati okoliš nikad nije bilo bezbolno i lako kao danas; već korištenjem mobilnih uređaja štedimo energiju i pokazujemo ekološku svijest.

OGLAS

Popularni proizvodi na Kimbino.hr

Mlijeko
Maslac
Sir
Ulje
Kava
Čokolada
Salama
Šunka
Pizza
Sok
Vino
Pivo
Piletina
Svinjetina
Čaj
Ananas
Bomboni
Tjestenina
Čips
Pahuljice

Više kataloga iz kategorije

OGLAS