Kimbino
Kimbino
OGLAS
Logo trgovine Ultra Gros - Prehrana
3/5

Ultra Gros katalozi od sljedećeg tjedna > Svi akcije

Ultra Gros - Prelistajte novi akcijski katalog i otkrijte izvanredne ponude

3/5
Actual brochure
Samo rijetki u Hrvatskoj ne znaju za ime Ultra Gros. Ipak je to, zahvaljujući popularnosti među kupcima, jedan od vodećih trgovačkih lanaca na hrvatskom tržištu.
Možete kupiti gotovo sve što poželite po izvrsnim cijenama u bilo kojoj Ultra Gros trgovini.
Nova ponuda? Ultra Gros ih redovito priprema za svoje kupce. Ažurirana ponuda koja vrijedi od sljedećeg tjedna. nalazi se na našoj web stranici.
Pogledajte i ponude drugih trgovina kao što su Kaufland, Lidl, Konzum, Metro, Plodine, Spar, Interspar, Lonia, NTL i Tommy! Ovo su glavni suparnici Ultra Gros trgovina.

Na ovoj stranici niste pronašli sve što ste tražili? Žao nam je zbog toga, ali ništa nije izgubljeno. Mi se većinom fokusiramo na kataloge,ali u slučaju da tražite nešto neuobičajeno, pokušajte na službenoj stranici trgovine https://ultragros.hr/.

Zaboravite na printane verzije kataloga i uz Kimbino krenite s korištenjem digitalnih verzija. Tako možete provjeriti Ultra Gros ponudu komforno i u svakom trenu. Nema više trošenja vremena ni papira!

Želite uštedjeti novac? Pokušajte s kupovanjem proizvoda po nižim cijenama, uz malo strpljenja brzo ćete vidjeti razliku.

Nikada nije bilo tako jednostavno pratiti posljednje ponude Ultra Gros trgovina. Sve što trebate napraviti je pretplatiti se na primanje naših obavijesti ili skinuti našu aplikaciju Kimbino. Zahvaljujući tome više nikada nećete propustiti nijednu specijalu ponudu koju je Ultra Gros pripremio za vas. Vaš Kimbino.

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji %name% katalog

Kimbino App
Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!
OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS
Pretraživanje
Kimbino

Nema podružnica

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.