KimbinoKimbino
Logo trgovine Bakmaz - Prehrana
3/5

Bakmaz - Svi katalozi i akcije

OGLAS
OGLAS

Bakmaz katalog

3/5
Actual brochure
Skoro svatko zna za Bakmaz, jedan od vodećih trgovačkih lanaca na Hrvatskom tržištu. Mala je vjerojatnost da nećete pronaći ono što tražite u Bakmaz trgovinama, a usto ćete vjerojatno uštedjeti i novac. Nova ponuda? Bakmaz ih redovito priprema za svoje kupce. Ažurirana ponuda koja vrijedi od 16.09.2021. nalazi se ovdje. U drugim trgovinama mogli biste pronaći iste proizvode i po povoljnijim cijenama. Pokušajte s trgovinama kao što su Boso, Eurospin, Gavranović, Interspar, Kaufland, Konzum, KTC, Lidl, Lonia, Metro.

Niste imali sreće s pronalaženjem onog što ste tražili? Možete posjetiti službenu stranicu trgovine www.bakmaz.hr direktno s ove stranice.

Idete u kupnju? Nema više potrebe da sa sobom nosite velike kataloge! Digitalna verzija aktualne ponude Bakmaz trgovine, mnogo praktičnija, dostupna je na Kimbino aplikaciji. Provjeravanje ponuda koje Bakmaz nudi preko interneta mnogo je ekološki osvještenije od korištenja printanih kataloga. Zadovoljstvo nam je primijetiti da koristite digitalnu verziju.

Kupovanjem potrepština na sniženju možete uštedjeti mnogo novca. Jedino što trebate znati jest koji je proizvod na sniženju, i u kojoj trgovini. To možete saznati jednostavno i brzo zahvaljujući internetskim katalozima.

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji Bakmaz katalog

Kimbino App
Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!
OGLAS
OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS
Kimbino
Zatvori
mlijekomaslacsirjajauljekruhkavašunkapivo