Kimbino
Kimbino
OGLAS

Bakmaz katalozi od 25.07.2024 > Svi akcije

OGLAS
Bakmaz

Bakmaz - Prelistajte novi akcijski katalog i otkrijte izvanredne ponude

Bakmaz Katalog

3/5
Actual brochure

Bakmaz je odveć poznata trgovina u Zadarskoj i Ličko-senjskoj županiji koja već više od trideset godina osigurava namirnice za svoje kupce. Iako je odnedavno članica NTL grupe, trgovina Bakmaz je i dalje vjerna vrijednostima koje su ju stvorile. Danas možete pregledati kompletnu ponudu Bakmaz akcija online! Nema više potrebe za korištenjem papira i zagađivanjem okoliša.

Prelistajte Bakmaz katalog novi koji vrijedi od 25.07.2024 - 31.07.2024 ovdje i isplanirajte iduću kupnju, dok sve ostale kataloge možete pronaći na našoj stranici Kimbino.hr.

Bakmaz – nagrađivana trgovina

Shop

Priča Bakmaza počinje 1990. godine kao trgovina na veliko i malo, ali se ubrzo proširio na najveći dio Zadarske županije i Ličko-senjske županije. Zbog toga Bakmaz danas broji 122 prodajna mjesta i više od 500 zaposlenika!

Županijska komora Zadar je 1997., 1998., 1999. i 2000. godine dodijelila Zlatnu plaketu Hrvatske gospodarske komore za najuspješnije trgovačko društvo upravo Bakmazu, a od 2001. je godine ovo poduzeće član NTLa, dok se 2009. ujedinjuju u zajedničku grupaciju.

Bakmaz katalog novi Vam nudi sve što Vam srce može poželjeti po povoljnim cijenama, a ako ipak niste pronašli to što ste tražili, slobodno proširite svoju pretragu na njihov bakmaz.hr ili na druge trgovine, poput Kaufland, Lidl, Konzum, Metro, Plodine, Spar, Interspar, Lonia, NTL i Tommy.

Bakmaz katalog – ponuda

Assortment

Unesite vitamina u svoj dnevni plan obroka uz mlade jabuke, crno grožđe, bijeli kupus i butternut tikvu, ali ne zaboravite unijeti proteine uz juneći but bez kosti, teleću lopaticu bez kosti, teleća rebra-prsa i svinjski vrat s kosti! Sve je ovo dostupno po privlačnim cijenama u najnovijem Bakmaz katalogu, dok su popusti na mesne delikatese česti!

Za dobro jutro si s lakoćom možete pripremiti razna peciva s kokošjom i pilećom paštetom, mesnim nareskom i trajnim mlijekom. Ako pak više volite sendviče, Bakmaz katalozi za Vas spremaju izvrsnu ponudu šunke u ovitku, kao i pureće šunke DeLuxe i wiener kobasice.

Ako se spremate za pripremu nečeg slatkog, Bakmaz katalog nudi jaja, brašno i džem od miješanog voća za pripremu domaćih palačinki, ili se pak osladite nekom od već pripremljenih slastica poput Kinder Pinguia ili pudinga Monte.

Uz to ne zaboravite na deterdžente i omekšivače za pranje odjeće, kao ni na asortiman Nivea gelova za tuširanje koji je trenutno na popustu.

„Katalog Bakmaz“ je dostupan ovdje – dok kompletnu ponudu uvijek možete provjeriti na Bakmaz službenim stranicama bakmaz.hr.

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji Bakmaz katalog

Kimbino App

Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!

OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS