Rijetki su oni koji nisu čuli za Tokić. Štoviše, Tokić je jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj.Možete kupiti gotovo sve što poželite po izvrsnim cijenama u bilo kojoj Tokić trgovini.Tokić redovito izdaje nove ponude. Posljednju, koja vrijedi od 14.05.2020, možete pronaći ovdje.Također provjerite i ponude ovih trgovina: Kik, NKD, Pepco, Tupperware. Tamo biste lako mogli pronaći iste proizvode i po boljim cijenama.

Možda ste tražili nešto što nije dostupno na našoj stranici? Pokušajte na službenoj stranici trgovine www.tokic.hr.

Nema potrebe čekati poštara da vam donese novi katalog Tokić trgovina. Možete ga pronaći na internetu, pomoću Kimbino aplikacije, kad god to poželite.Znate li da pomažete očuvati okoliš? Pitate se kako? Tako što ste listanje papirnatih kataloga Tokić trgovina zamijenili elektroničkima na internetu!

Uštedjeti dok kupujete nikada nije bilo jednostavnije.

Kimbino katalozi

Bez samohvale ali i bez lažne skromnosti, dužnost nam je još jednom istaknuti trud koji osnivači i radnici Kimbino servisa na Kimbino.hr svakodnevno ulažu kako bi maksimalno izašli u susret starim i novim kupcima. Zahvaljujući Kimbinu, riješena je prastara dilema između efikasnosti i ekologije: uz nas, kupovati efikasno znači kupovati zeleno! Uz pomoć modernih web tehnologija zagarantirana vam je trajna prečica do niskih cijena, uz istovremeno izbjegavanje korištenja papira i zaštitu planeta! Bez ikakvog razbacivanja sloganima, konstantan trud i uspješno korištenje najnovijih, štedljivih tehnologija zorno ilustriraju koliko Kimbino brine za okoliš.