Rijetki su oni koji nisu čuli za Tokić. Štoviše Tokić je jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj. Među kupcima Tokić je dobro poznat po širokom asortimanu proizvoda i odličnim cijenama. Većina kupaca tamo pronađe sve što im treba. Tokić redovito izdaje nove ponude. Posljednju koja vrijedi od 03.07.2019. možete pronaći ovdje. Preporučujemo vam da provjerite i ponude drugih trgovina. Što mislite o trgovinama Kik, NKD, Pepco, Tupperware?

Ako ne uspijete pronaći što tražite, posjetite službenu stranicu trgovine www.tokic.hr na kojoj prestavljaju cijelu paletu proizvoda koje nude.

Idete u kupnju? Ne morate više nositi velike kataloge sa sobom! Digitalna verzija aktualne ponude Tokićtrgovin je mnogo praktičnija, dostupna je na Kimbino aplikaciji. Digitalni katalozi, npr. posljednja ponuda Tokić trgovina dostupna na internetu, nisu samo moda, već su i značajan korak naprijed u očuvanju okoliša i naših šuma. Hvala vam što ste nam se pridružili u našoj misiji očuvanja okoliša.

Kako uštedjeti jednostavno i bezbolno? Zahvaljujući nižim cijenama.

Teško je pratiti najbolje ponude Tokić trgovina kada stalno radite ili se brinete za svoju obitelj? Pokušajte malo drukčije: registrirajte se kako bismo vam mogli slati obavijesti ili skinite Kimbino aplikaciju Kimbino. Na taj ćete si način osigurati jednostavno pračenje posebnih ponuda koje Tokić nudi.