Kimbino
Kimbino
OGLAS

Tokić katalog online - Akcija i letak 01.06.2024

OGLAS
Tokić

Tokić katalog

Tokić katalog 2024

3/5
Actual brochure

Samozatajni i marljivi, ali prodorni kad je potrebno – takav je način rada kompanije Tokić. Kako se marljiv rad i razvoj kombiniran s povjerenjem i korektnim odnosom prema kupcima isplati, uostalom, rječito zbori kako tržišni udio, tako i činjenica da pred sobom danas ovdje imamo najnoviji Tokić katalog (što mogu samo znatniji i uspješniji tržišni igrači). Tokić katalog 2024 traje 03.06.2024 - 03.08.2024, a svojom jasnom ali nenametljivom prezentacijom savršeno pogađa ukus i praktični duh ljubitelja motornih vozila, njegovih najčešćih mušterija. S brošurom trgovine Tokić, zaista možete reći: „sve prilike (letke) nosim sa sobom“.

Tokić – informacije

Shop

Početkom devedesetih stvoreni su prvi preduvjeti za osnivanje tvrtke Tokić. Već početkom dvijetisućitih tvrtka dosiže broj od desetak poslovnica, a naredne godine obilježava diferenciranje identiteta kao i ubrzano širenje. Danas tvrtka distribuira autodijelove više od 230 proizvođača, djelujući u Hrvatskoj i BiH s već više od 100 poslovnica i 400 radnika, osiguravši takvim osvajanjem tržišnog povjerenja solidne temelje za daljnji rast i razvoj. 2016. otvoren je nov i moderan distribucijski centar i kompleks upravnih zgrada u Sesvetama.

S obzirom na svoj asortiman, ova se trgovina prirodno smjestila u kategoriju Ostalo. Njene poslovnice možete naći u gradovima kao što su Zadar, Zagreb, Split, a njihovo je najčešće radno vrijeme, uz iznimke, od 8 do 20 sati.

Sve ovo, ali i mnogo više od toga, naći ćete na službenom webu - tokic.hr. Spojem tradicionalnog web dizajna i najnovijih tehnologija, već browsajući online vidjet ćete koliko ovi webmajstori zaista znaju umjetnost prezentacije proizvoda. A u ovom slučaju, sa 200.000 različitih artikala, to zaista znači vještinu. Osim jasno istaknutih Tokić akcija i odlično kategorizirane ponude proizvoda, ovdje ćete tako naći i bezbroj drugih usluga: karticu vjernosti, tehničke informacije, mogućnosti servisa, TKlub (brendovi koji donose popuste), itd. Tu su naravno i standardne informacije, kao podaci o garanciji, načinima i uvjetima plaćanja, otvorenim radnim mjestima, kontakt informacije, i drugo.

Posebna zanimljivost jest da Tokić već niz godina održava svoj trkački tim, uspješni „Tokić Racing Team“.

Podsjećamo - uvijek aktualno: premda znamo da sniženja Tokić akcija lako zaustavljaju pažnju svih s imalo interesa prema svijetu motornih vozila, kupac je uvijek sebi dužan potpuno i pravodobno informiranje. A uz našu online uslugu, lako je zaboraviti na stare i često štetne navike kao što je korištenje papira, jer Kimbino stvari radi drugačije. Stoga: koristite online letke, i ne zaboravite provjeriti ponudu ostalih trgovina kao što su Baby Center, Bima, Delimano i Zooplus.

Izdvajamo iz Tokić ponude

Assortment

Budući da je spektar proizvoda u ponudi zaista širok, bilo bi preuzetno, pa čak i nemoguće nabrojati ih sve (pa čak i sve kategorije) i u mnogo dužem članku. Uostalom, Tokić letak ilustrira kako je moguće načiniti odličan presjek čak i u veoma kratkom formatu. Čak se i službena web stranica morala ograničiti samo na osnovne kategorije, dok su detalji dostupni na upit.
Ovdje se, dakle, mogu naći automobilski akumulatori, kočnice i kvačila, dijelovi motora, filteri, mjenjači, ovjesni sistemi, ispušni sustavi, karoserije, brisači, klime i električni sustavi automobila. Osim toga, dostupna su i sva zamisliva pomoćna sredstva i alati: maziva i druge specijalne tekućine, autokozmetika, alati, gume...Naravno, ovo ćete sve naći i u redovnoj ponudi, kao i u lepezi Tokić akcija 2024, a tu su još i teretni i moto programi, kao i dijelovi za prikolice. Još bolje: sve ove kategorije popunjavaju dijelovi vrhunskih renomiranih globalnih proizvođača, i sve to po najnižim cijenama.

I premda je zaista impresivno bogatstvo ponude trgovine Tokić, ponekad je iz mnoštva teško izdvojiti bitno: zato tu uskače Tokić katalog. A uz pomoć Kimbino.hr servisa, ovaj vjerni pomoćnik – „Katalog Tokić“ - postaje još i bolji; redovno dostupan na istom mjestu online, čuva drveće i omogućava vam da do svojih popusta dođete čak i bez tiskanog letka, štiteći planet.

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji %name% katalog

Kimbino App
Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!
OGLAS

Popularni proizvodi na Kimbino.hr

Ulje
Kabel
Disk
Adapter
Zvučnik
Ventilator
Utičnica
Kutija
Baterija
Četka
Kofer
Upaljač
Romobil
Alat
Kanister
Utikač

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Ostale trgovine iz kategorije Ostalo