Kimbino
Kimbino
OGLAS
Logo trgovine FRIGO & Co. - Tehnika
3/5

FRIGO & Co. katalozi od 10.04.2024 > Svi akcije

FRIGO & Co. - Prelistajte novi akcijski katalog i otkrijte izvanredne ponude

FRIGO&CO. katalog – Travanj, 2024

3/5
Actual brochure

Gotovo je nezamislivo zamisliti obavljanje svakodnevnih kućanskih poslova bez tehnologije koja ih nam toliko olakšava. Usisivači, perilice rublje, perilice posuđa, hladnjaci, pećnice, štednjaci, kuhala, sušila, ili objedinjeni hrvatski izraz za sve to – bijela tehnika. Upravo su takvi uređaji specijalizirano područje trgovine FRIGO&Co., koja zadržava povjerenje kupaca već godinama.

Frigo katalog 2024, koji pokazuje akcije s trajanjem 10.04.2024 - 08.05.2024, omogućava svakom kupcu pregledavanje najboljih akcija bez potrošnje papira i odricanja udobnosti kauča. Frigo akcije, letke i kataloge uvijek možete pregledati na stranici Kimbino.hr, dok je trenutno važeći Frigo katalog dostupan ovdje.

Zauvijek se odrecimo papirnatih letaka i zagađivanja okoliša, počnimo štediti na pravi način!

FRIGO&CO. – podržimo domaće poduzetnike

Shop

Frigo je autohtona hrvatska tvrtka, osnovana 1986., i do današnjeg dana ostaje u privatnom vlasništvu. Iako svoje korijenje vuče iz malog obiteljskog poduzeća, danas je jedna od najvećih hrvatskih lidera na području Tehnika.

Iako je u Varaždinu započela svoje poslovanje, tvrtka FRIGO&CO. danas posluje i u Bjelovar, Križevci, Ludbreg, Đurđevac, Sv. Ivan Zelina, Koprivnica i Čakovec, te na svim lokacijama vrata otvaraju u 7:00, dok ih zatvaraju u 20:00. Uz to, za svu pomoć možete kontaktirati i telefonske operatere koji su uvijek spremni pružiti korisničku podršku.

Dakako, uvijek treba proširiti perspektivu tijekom kupovine, nemojmo se ograničavati na uskogrudan izbor – raznovrsnu ponudu treba provjeriti i kod drugih dobavljača bijele tehnike, poput Links, Elipso, Centar Tehnike, eKupi, Instar, Svijet medija i Chipoteka

Samu stranicu FRIGO&CO., gdje je cjelovita i završna ponuda obuhvaćena,  možete posjetiti ovdje - frigo.hr

Ponuda Frigo kataloga

Assortment

Ovaj je put Frigo potpuno pogodio svojom ponudom!

Frigo akcija na sav Bosch asortiman kućanskih uređaja je odlična prilika da za manju cijenu ugrabite uređaj jednog od najnagrađivanijih proizvođača bijele tehnike na svijetu.

Katalog FRIGO & Co. Vam na dohvat ruke stavlja kompletiranu ponudu trenutnog Frigo kataloga, koja će Vam zasigurno privući pozornost ako odlučite zamijeniti staru perilicu kojoj je jamstvo već isteklo ili hladnjak u kuhinji koji je počeo curiti.

Novi Vam Frigo katalog 2024 donosi popuste na perilice, sušilice, nape, hladnjake i još mnogo, mnogo toga. Iskoristite Frigo letak s popustima na najkvalitetnije Bosch proizvode i istovremeno pripazimo na očuvanje planeta!

Ali Bosch nije jedini proizvođač kojeg Frigo zastupa - tu su i Candy, Huawei, Končar, Sony, Vivax, Electrolux i drugi!

Uz to, Frigo često organizira nagradne igre sa zaista vrijednim nagradama, poput ulaznica za međunarodne nogometne utakmice ili novim televizorom.

Ali Frigo katalog nije jedini način za dobijanje informacija o popustima – prijavite se na njihov newsletter koristeći link na dnu kataloga i saznajte još više o predviđenim popustima!

Ovdje pogledajte najnoviji letak “Katalog FRIGO & Co.” - hitro iskoristite ovu akciju!

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji %name% katalog

Kimbino App
Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!
OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS
Pretraživanje
Kimbino
Logo trgovine FRIGO & Co. -

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.