Logo trgovine Prima - Namještaj
3.5/5

Prima Labin BLACK FRIDAY 2022 Katalog Prosinac

OGLAS
OGLAS

Prima katalog Labin

3.5/5
Actual brochure
Vjerojatno svi hrvatski kupci znaju za Prima. Zahvaljujući širokom spektru proizvoda ovaj lanac je zauzeo jedno od vodećih mjesta na hrvatskom tržištu. Zahvaljujući širokom asortimanu proizvoda i niskim cijenama, u Prima trgovinama možete pronaći gotovo sve što vam može zatrebati. Prima redovito predstavlja sjajne nove ponude. Zanima li vas što je trenutno aktualno, na primjer od 17.11.2022? Možete provjeriti ovdje. Trgovine Elgrad, Emmezeta, Fero-term, Harvey Norman, IKEA, JYSK, Mima namještaj, Mömax bi vas isto mogle iznenaditi svojim pristupačnim cijenama.

Prima trgovine nalaze se u mnogim gradovima diljem Hrvatske. Pitate se gdje točno? Na primjer, u gradu Zagreb, Split, Rijeka, Pula, Osijek. Možda ste tražili nešto što nije dostupno na našoj stranici? Pokušajte na službenoj stranici trgovine prima-namjestaj.hr.

Prije svega - nema otpada. Usto, katalozi su jasno uređeni. Možda je i najveća prednost korištenja Kimbino.hr to što su internetski katalozi dostupni gdje god ponesete svoj telefon. Doslovno će vam biti na raspolaganju gdje god se nalazili! Ovo je ogromna prednost internetskih kataloga s posljednjom ponudom Prima trgovina. Papirnati su katalozi jako štetni za okoliš i zato cijenimo što aktualne ponude Prima trgovina tražite na internetu.

Uštedjeti dok kupujete nikada nije bilo jednostavnije.

Kad se registrirate za primanje naših novosti ili skinete našu aplikaciju Kimbino, više nikada nećete propustiti specijalne Prima ponude, jer će vam uvijek biti omogućeno lako praćenje ponude Prima trgovina.

OGLAS
OGLAS

Mjesta za pohranu Prima u gradu Labin

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Slijedi

U trgovinu

Trgovine

Dijeli

Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logo trgovine Prima -
Logo trgovine Prima -