Logo trgovine Pevex - Dom i vrt
3.5/5

Pevex (Pevec) katalog Makarska - Akcija 2022

OGLAS
OGLAS

Pevex katalog Makarska

3.5/5
Actual brochure
Tko još ne zna za Pevex? Zahvaljujući svojem odličnom opsegu proizvoda i zanimljivim ponudama zauzeo je vodeće mjesto na hrvatskom tržištu! Zahvaljujući širokom asortimanu proizvoda i niskim cijenama, u Pevex trgovinama možete pronaći gotovo sve što vam može zatrebati. Pevex redovito izbacuje nove ponude po nevjerojatno niskim cijenama. Ponuda vrijedi od 10.11.2022 i dostupna je ako kliknete ovdje. Trgovine Bauhaus, Comet, Lesnina , Smit Commerce, Top Shop bi vas isto mogle iznenaditi svojim pristupačnim cijenama.

Pevex ima mnogo trgovina diljem Hrvatske. Kupnja je moguća u raznim mjestima, na primjer u gradu Zagreb, Bjelovar, Osijek, Čakovec, Makarska. Niste imali sreće s pronalaženjem onog što ste tražili? Možete posjetiti službenu stranicu trgovine www.pevex.hr direktno s ove stranice.

Papirnati katalozi stvar su prošlosti. Era ekološki prihvatljivih i praktičnih internetskih kataloga s posljednjom ponudom Pevex trgovina stigla je na Kimbino. Zaštita okoliša nije samo kliše. Jako smo zadovoljni što ponude koje Pevex nudi provjeravate na internetu,a ne u printanoj verziji.Mnogo će stabala biti spašeno na taj način!

Uštedjeti dok kupujete nikada nije bilo jednostavnije.

Kad se registrirate za primanje naših novosti ili skinete našu aplikaciju Kimbino, više nikada nećete propustiti specijalne Pevex ponude, jer će vam uvijek biti omogućeno lako praćenje ponude Pevex trgovina.

OGLAS
OGLAS

Mjesta za pohranu Pevex u gradu Makarska

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Ostale trgovine iz kategorije Dom i vrt

Slijedi

U trgovinu

Trgovine

Dijeli

Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logo trgovine Pevex -
Logo trgovine Pevex -