Logo trgovine Intersport - Sport
3/5

Intersport Požega BLACK FRIDAY 2022 Katalog Prosinac

OGLAS
OGLAS

Intersport katalog Požega

3/5
Actual brochure
Skoro svatko zna za Intersport, jedan od vodećih trgovačkih lanaca na Hrvatskom tržištu. Zahvaljujući širokom asortimanu proizvoda i niskim cijenama, u Intersport trgovinama možete pronaći gotovo sve što vam može zatrebati. Intersport redovito predstavlja sjajne nove ponude. Zanima li vas što je trenutno aktualno, na primjer od 01.12.2022? Možete provjeriti ovdje. Usporedbe radi, pogledajte ponude u Decathlon, Hervis.

U mnogim gradovima u Hrvatskoj možete kupovati u Intersport trgovinama. Zanima vas u kojima ? Na primjer, u gradu Zagreb, Split, Pula, Đakovo, Čakovec. Službene stranice postoje kako bi informirale kupce o trgovini i proizvodima koje nudi. Stoga, niste li našli traženo na našoj stranici, pokušajte na službenoj stranici trgovine www.intersport.hr.

Papirnati katalozi stvar su prošlosti. Era ekološki prihvatljivih i praktičnih internetskih kataloga s posljednjom ponudom Intersport trgovina stigla je na Kimbino. Pohvalno je što tražite nove ponude Intersport trgovine na internetu i time pomažete očuvanje okoliša.

Kako uštedjeti? Zahvaljujući nižim cijenama!

Intersport ima specijalne ponude koje su toliko pristupačne da ćete uštedjeti mnogo novca. Kako osigurati da ne propustite nijednu specijalnu ponudu koju Intersport nudi? Jednostavno: pretplatite se kako biste primali naše obavijesti, ili skinite našu aplikaciju Kimbino.

OGLAS
OGLAS

Mjesta za pohranu Intersport u gradu Požega

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Ostale trgovine iz kategorije Sport

Slijedi

U trgovinu

Trgovine

Dijeli

Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logo trgovine Intersport -
Logo trgovine Intersport -