Kimbino
Pula
Kimbino
Pula
OGLAS

EuroSpin katalog Pula novi od 11.07.2024 > Tjedna Akcija

OGLAS
Eurospin

Mjesta za pohranu Eurospin u gradu Pula i okolici

Prikaži sve

Podružnice iz kategorije u gradu Pula i okolici

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

EuroSpin katalog Pula – novi popusti Vas čekaju!

Eurospin Pula u svom asortimanu nudi prehrambene artikle, potrepštine za čišćenje doma, kao i poneke kućanske aparate i alate (iako u ograničenoj ponudi). Sve ovo i još mnogo toga na popustima nudi novi Eurospin Pula letak!

Pregledajte novi katalog, s početkom 11.07.2024 ovdje i napišite popis za iduću kupovinu. Ako Vas zanima neka od starijih akcija, i njih možete pronaći na našim stranicama, kao i lokaciju u blizini i Eurospin Pula radno vrijeme.

 

Eurospin Pula - artikli na sniženju su spremni

 

Trgovina Eurospin Pula u svojoj ponudi drži artikle kojima možete opremiti čitavo kućanstvo. Trebate li manje kućanske aparate poput kuhala ili ipak hranu i piće za napuniti police? Sniženja na sve to možete pronaći već danas.

Akcija se odnosi na svakodnevni uredski i školski pribor, kao i sve vrste prehrambenih proizvoda (od prerađevina poput namaza i paštetal, do sirovog mesa i ribe), dodataka prehrani, mliječnih i pekarskih proizvoda.

Higijenski preparati poput gelova i šampona, sapuna, menstrualnih uložaka, toaletnog papira i ubrusa, kao i gelova i pjena za brijanje su također sniženi.

Ako Eurospin Pula letak ne nudi popuste kakvi Vam odgovaraju, slobodno pregledajte ponudu drugih trgovina (Kaufland, Lidl, Konzum, Metro, Plodine, Spar, Interspar, Lonia, NTL i Tommy), a njihovu čitavu ponudu pregledajte na web stranicama - eurospin.hr.

 

Eurospin Pula - akcije se obnavljaju

 

Ako propustite ovu akciju – ne brinite! Svakih nekoliko tjedana izlazi novi katalog s novim popustima, tako da nećete propustiti ništa.

Isto tako ćete pronaći i tematske popuste prilikom blagdana, školske i ljetne sezone.

Pregledajte Eurospin Pula letak ovdje ili otkriti trgovine Eurospin također u drugim gradovima: Pazin, Vrbovec, Osijek, Čakovec, Split i Sisak.

 

OGLAS
OGLAS