Kimbino
Velika Gorica x
Kimbino
Velika Gorica x
OGLAS
Logo trgovine Spar - Prehrana
3/5

Spar Velika Gorica katalog novi od 17.04.2024 > letak i akcija

Mjesta za pohranu Spar u gradu Velika Gorica i okolici

Podružnice iz kategorije u gradu Velika Gorica i okolici

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

SPAR Velika Gorica katalog – najšira ponuda u susjedstvu

Spar je jedan od vodećih lanaca supermarketa u Hrvatskoj u kojima možete pronaći zaista sve – od jela i pića do bijele tehnike i dodataka za auto. Spar Velika Gorica katalog novi nije ništa drugačiji, s početnim datumom 17.04.2024, nudi popuste na širok spektar proizvoda.

Spar Velika Gorica letak pregledajte ovdje, a na našim stranicama možete pronaći gdje je Spar Velika Gorica u blizini i točno Spar Velika Gorica radno vrijeme.

 

SPAR Velika Gorica – trgovački lanac s etičkim kodeksom


U Hrvatskoj Spar danas broji više od 130 trgovina, a ovdje je došao još 2004. godine. Svojim velikim brojem poslovnica i količinom prometa, Spar je treći najveći trgovački lanac u Hrvatskoj kojega se može pronaći u 51 gradu u Hrvatskoj.

S obzirom na veliki promet, Spar je imao priliku surađivati s puno domaćih proizvođača kojima je pružio priliku probiti se na naše tržište. Neki se od naših uspješnijih proizvoda izvoze u Austriju, Mađarsku, Italiju i Sloveniju, a planira se proširenje i u druge zemlje.

Povjerenje kupaca je osvojio, između ostalog, i etičkim kodeksom prilikom uvođenja eura kao službene valute u RH. Taj kodeks spriječava zloupotrebu povećanja cijena i osigurava strogo preračunavanje prema fiksnom tečaju konverzije.

Ono što Spar Velika Gorica katalog ne govori je da u Sparu čiste ribu umjesto Vas, prihvaćaju povrat nepopijenih pića i sastavljaju mesne plate po narudžbi.

Ako Spar ipak ne nudi ono što trebate, pogledajte trgovine poput Kaufland, Lidl, Konzum, Metro, Plodine, Interspar, Lonia, NTL, Tommy i Studenac.

 

SPAR Velika Gorica – domaće i SPAR marke


Spar Velika Gorica akcija donosi nezaobilazne popuste na domaće proizvode, poput Meda Varžak, Zdrave navike, Zlatnog zrna, Uljare Bilaja, i drugih partnera.

Osim toga, Spar Velika Gorica katalog novi donosi sniženja na Spar marke, poput Simpexa, Splendida, Pamine i Drivea.

Osim svega što smo nabrojali, Spar Velika Gorica letak nekada ima i kratkotrajne popuste na robu u ograničenom broju. Osim samog letka, na našim stranicama pronađite i lokaciju Spar Velika Gorica u blizini i koje je radno vrijeme.

 

Spar trgovinu možete pronaći također u sljedećim gradovima: Zagreb, Split, Varaždin, Osijek, Čakovec i Pula.

OGLAS
OGLAS
Pretraživanje
Velika Gorica x
Kimbino
Logo trgovine Spar -

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.