Kimbino
Vinkovci
Kimbino
Vinkovci
OGLAS

Plodine Vinkovci katalog od 17.07.2024 > Nova tjedna akcija

OGLAS
Plodine

Mjesta za pohranu Plodine u gradu Vinkovci i okolici

Podružnice iz kategorije u gradu Vinkovci i okolici

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

Plodine Vinkovci katalog – za svu kućnu kupovinu!

Za Plodine svi već jako dobro znamo jer preko trideset godina opsrkbljuju Hrvate u svakom kutku zemlje. Ako se spremate za novu kupovinu, možete prelistati Plodine Vinkovci katalog novi na našim stranicama i zgrabiti sve popuste u idućoj kupovini.

Ovaj katalog započinje sa 17.07.2024 i donosi popuste na asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a u digitalnom je obliku letak dostupan ovdje. Na našim stranicama pronađite u blizini i Plodine Vinkovci radno vrijeme.

 

Plodine Vinkovci – supermarket tik do Bosuta


Poslovnica Plodina u Vinkovcima je jedan od najvećih supermarketa u Srijemu, s dovoljno kapaciteta da oprskrbi čitav grad. Ova je trgovina samo jedna u nizu u Hrvatskoj, gdje trenutno ima 117 poslovnica, od čega su prve Plodine otvorene davne 1993.

Ovo čini Plodine jednim od najstarijih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj. Osim simboličke uloge, Plodine su se dokazale važnim za našu ekonomiju jer promoviraju domaće proizvode i našim proizvođačima nude mjesto na svojim policama.

Istovremeno, Plodine uvoze proizvode stranih proizvođača.

Ako Plodine Vinkovci katalog ne nudi ono što ste tražili, možda Vam mogu pomoći druge trgovine u kategoriji Prehrana, poput: Kaufland, Lidl, Konzum, Metro, Spar, Interspar, Lonia, NTL, Tommy i Studenac?

 

Plodine Vinkovci katalog novi – ponuda kvalitetnih marki


Robne marke svih vrsta proizvoda su kontrolirane i provjerene prije nego što su stavljene na police. Bili oni domaći ili strani, letak proizvodi i njihovi proizvođači su pomno odabrani prije prodaje.

Tako Vam Plodine Vinkovci akcija nudi Frizo zamrznuto povrće, Garden čajeve, Gelatino sladolede, Gušti suhomesnate proizvode, Mozaik vina, i PetZone hranu za kućne ljubimce.

Tu možete pronaći i neprehrambene proizvode poput Softy toaletnog papira i Wise deterdženta za pranje odjeće.

Plodine Vinkovci akcija Vas čeka da ju iskoristite i još Vas jednom pozivamo da ju pregledate ovdje, a na našim stranicama također saznajte gdje su Plodine Vinkovci u blizini i koje je radno vrijeme.

 

Plodine trgovinu možete pronaći također u sljedećim gradovima: Zagreb, Osijek, Split, Pula, Poreč i Šibenik.

 

OGLAS
OGLAS