Kimbino
Kimbino

Bačva - trenutne ponude, promocije i popusti

Više kataloga iz kategorije

Bačva danas na popustu⚡

Kimbino vam uvijek donosi proizvode po najnižim cijenama. Favorit dana: Bačva! Promociju Bačva možete pronaći u letcima 3. Pregledajte sve kataloge kako biste saznali gdje je najbolja dostupna cijena.
Trenutno je u tijeku rasprodaja proizvoda Bačva u sljedećim trgovinama: Metro, Bauhaus i Vrutak. Cijene s popustom nalaze se u sljedećim letcima:
Ako trebate kupiti više toga, kliknite na bilo koju trgovinu i njene kataloge. Na primjer, pogledajte Mlijeko, Maslac, Sir, Jogurt i Jaja i otkrijte izvrsne cijene.
Kimbino će uvijek pronaći najbolje popuste za vas i odmah će vas obavijestiti. Zahvaljujući Kimbinu možete uštedjeti svaki tjedan. Pretplatite se na naš bilten sada.
Kod nas ćete svaki dan pronaći nove ponude za razne proizvode. Ako ne želite propustiti nevjerojatne rasprodaje, preuzmite našu aplikaciju Kimbino i uvijek ćete biti informirani.
Čarobne riječi koje voli svaki ljubitelj Kimbina: popust, rasprodaja i ušteda. Kod nas ćete uštedjeti na Bačva i na još mnogo toga! Otkrijte svijet Kimbina.
Pretraživanje

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.