Kimbino
Kimbino

Tanjuri - trenutne ponude, promocije i popusti

Više kataloga iz kategorije

Tanjuri danas na popustu⚡

Kimbino vam uvijek donosi proizvode po najnižim cijenama. Favorit dana: Tanjuri! Promociju Tanjuri možete pronaći u letcima 3. Pregledajte sve kataloge kako biste saznali gdje je najbolja dostupna cijena.
Trenutno je u tijeku rasprodaja proizvoda Tanjuri u sljedećim trgovinama: Metro, Interspar i Tupperware. Cijene s popustom nalaze se u sljedećim letcima:
Ako vas popusti nisu nadahnuli i tražite nešto drugo, pokušajte potražiti drugu robu. Ovdje ćete pronaći akcije i ponude robe iz svih kategorija. Pogledajte promocije za proizvode poput Mlijeko, Maslac, Sir, Jogurt i Jaja i uštedite.
Kimbino će uvijek pronaći najbolje popuste za vas i odmah će vas obavijestiti. Zahvaljujući Kimbinu možete uštedjeti svaki tjedan. Pretplatite se na naš bilten sada.
Prikupljamo najbolje ponude iz vaših omiljenih hrvatskih trgovina. Ako želite uštedjeti više novca prilikom kupnje, preuzmite našu aplikaciju Kimbino i svi popusti su uvijek odmah dostupni.
Pronađite Tanjuri i još mnogo toga na popustu. Kod nas nećete propustiti nijednu akciju. Možete računati na nas, vaš Kimbino.