Kimbino
Biograd na Moru
Kimbino
Biograd na Moru
OGLAS

Lidl Biograd na Moru katalog novi od 22.07.2024 > Novi letak

OGLAS
Lidl

Mjesta za pohranu Lidl u gradu Biograd na Moru i okolici

Prikaži sve

Podružnice iz kategorije u gradu Biograd na Moru i okolici

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

Lidl Biograd na Moru katalog – novi popusti Vas čekaju!

Lidl Biograd na Moru u svom asortimanu nudi prehrambene artikle, potrepštine za čišćenje doma, kao i poneke kućanske aparate i alate (iako u ograničenoj ponudi). Sve ovo i još mnogo toga na popustima nudi novi Lidl Biograd na Moru letak!

Pregledajte novi katalog, s početkom 22.07.2024 ovdje i napišite popis za iduću kupovinu. Ako Vas zanima neka od starijih akcija, i njih možete pronaći na našim stranicama, kao i lokaciju u blizini i Lidl Biograd na Moru radno vrijeme.

 

Lidl Biograd na Moru - artikli na sniženju su spremni

 

Trgovina Lidl Biograd na Moru u svojoj ponudi drži artikle kojima možete opremiti čitavo kućanstvo. Trebate li manje kućanske aparate poput kuhala ili ipak hranu i piće za napuniti police? Sniženja na sve to možete pronaći već danas.

Akcija se odnosi na svakodnevni uredski i školski pribor, kao i sve vrste prehrambenih proizvoda (od prerađevina poput namaza i paštetal, do sirovog mesa i ribe), dodataka prehrani, mliječnih i pekarskih proizvoda.

Higijenski preparati poput gelova i šampona, sapuna, menstrualnih uložaka, toaletnog papira i ubrusa, kao i gelova i pjena za brijanje su također sniženi.

Ako Lidl Biograd na Moru letak ne nudi popuste kakvi Vam odgovaraju, slobodno pregledajte ponudu drugih trgovina (Kaufland, Konzum, Metro, Plodine, Spar, Interspar, Lonia, NTL, Tommy i Studenac), a njihovu čitavu ponudu pregledajte na web stranicama - lidl.hr.

 

Lidl Biograd na Moru - akcije se obnavljaju

 

Ako propustite ovu akciju – ne brinite! Svakih nekoliko tjedana izlazi novi katalog s novim popustima, tako da nećete propustiti ništa.

Isto tako ćete pronaći i tematske popuste prilikom blagdana, školske i ljetne sezone.

Pregledajte Lidl Biograd na Moru letak ovdje ili otkriti trgovine Lidl također u drugim gradovima: Zagreb, Split, Osijek, Čakovec, Pula i Velika Gorica.

 

OGLAS
OGLAS