Kimbino
Kimbino
Trenutna ponuda u Čakovec
Logo trgovine Lidl - Prehrana
3.5/5

Lidl Čakovec katalog novi od 25.09.2023 > Najnoviji letak

OGLAS
OGLAS

Mjesta za pohranu Lidl u gradu Čakovec i okolici

Podružnice iz kategorije u gradu Čakovec i okolici

Više kataloga iz kategorije

Lidl Čakovec katalog – novi popusti Vas čekaju!

Lidl Čakovec u svom asortimanu nudi prehrambene artikle, potrepštine za čišćenje doma, kao i poneke kućanske aparate i alate (iako u ograničenoj ponudi). Sve ovo i još mnogo toga na popustima nudi novi Lidl Čakovec letak!

Pregledajte novi katalog, s početkom 25.09.2023 ovdje i napišite popis za iduću kupovinu. Ako Vas zanima neka od starijih akcija, i njih možete pronaći na našim stranicama, kao i lokaciju u blizini i Lidl Čakovec radno vrijeme.

 

Lidl Čakovec - artikli na sniženju su spremni

 

Trgovina Lidl Čakovec u svojoj ponudi drži artikle kojima možete opremiti čitavo kućanstvo. Trebate li manje kućanske aparate poput kuhala ili ipak hranu i piće za napuniti police? Sniženja na sve to možete pronaći već danas.

Akcija se odnosi na svakodnevni uredski i školski pribor, kao i sve vrste prehrambenih proizvoda (od prerađevina poput namaza i paštetal, do sirovog mesa i ribe), dodataka prehrani, mliječnih i pekarskih proizvoda.

Higijenski preparati poput gelova i šampona, sapuna, menstrualnih uložaka, toaletnog papira i ubrusa, kao i gelova i pjena za brijanje su također sniženi.

Ako Lidl Čakovec letak ne nudi popuste kakvi Vam odgovaraju, slobodno pregledajte ponudu drugih trgovina (Kaufland, Konzum, Metro, Plodine, Spar, Interspar, Lonia, NTL, Tommy i Studenac), a njihovu čitavu ponudu pregledajte na web stranicama - lidl.hr.

 

Lidl Čakovec - akcije se obnavljaju

 

Ako propustite ovu akciju – ne brinite! Svakih nekoliko tjedana izlazi novi katalog s novim popustima, tako da nećete propustiti ništa.

Isto tako ćete pronaći i tematske popuste prilikom blagdana, školske i ljetne sezone.

Pregledajte Lidl Čakovec letak ovdje ili otkriti trgovine Lidl također u drugim gradovima: Zagreb, Split, Osijek, Čakovec, Pula i Velika Gorica.

 

OGLAS
OGLAS
OGLAS

Slijedi

Trgovine

Dijeli

Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logo trgovine Lidl -

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.