Kimbino
Čakovec
Kimbino
Čakovec
OGLAS
Logo trgovine Plodine - Prehrana
3.5/5

Plodine Čakovec katalog od 22.05.2024 > Nova tjedna akcija

Mjesta za pohranu Plodine u gradu Čakovec i okolici

Podružnice iz kategorije u gradu Čakovec i okolici

Više kataloga iz kategorije

Plodine Čakovec katalog – sve na jednom mjestu!

Plodine su sveopće poznata trgovina namirnicama i ostalom robom, te je jedan od najvećih lanaca trgovina u Hrvatskoj. Planirate li kupovinu namirnica i kućnih potrepština ovih dana? Pregledajte Plodine Čakovec katalog 2024 na našim stranicama i isplanirajte iduću kupovinu.

Plodine Čakovec katalog novi započinje 22.05.2024 i možete ga pronaći ovdje, a ako tražite Plodine Čakovec u blizini ili Vas zanima radno vrijeme, iste informacije možete pronaći na našim stranicama.

Ne zaboravite da je letak potpuno digitalan i da njegovim prelistavanjem pazimo da prirodu!

 

Plodine su rezultat tridesetogodišnje tradicije


Jeste li znali da se Plodine mogu pohvaliti tradicijom koja je započeta 1993.? Zaista, ova je trgovina u Hrvatskoj već tri desetljeća, a trenutno broje 117 poslovnica diljem Hrvatske, što uključuje i Plodine Čakovec.

Ne samo da su izrazito razvijen trgovački lanac, već su Plodine i veliki promotor hrvatskih proizvoda, kojima daje prednost na svojim policama i nudi ih po izuzetno povoljnim cijenama.

Uz sve to, Plodine puno rade na odnosu s kupcima, tako da sve informacije o sastavu pojedinih proizvoda i o neispravnim (neprehrambenim) proizvodima možete dobiti na njihovoj web stranici ili kontaktiranjem njihove službe za korisnike.

Plodine Čakovec akcija nije dovoljna? Pregledajte ponude sličnih trgovina - Kaufland, Lidl, Konzum, Metro, Spar, Interspar, Lonia, NTL, Tommy i Studenac.

 

Plodine katalozi su popunjeni brendovima kojima vjerujete


U Plodinama ćete pronaći puno domaćih i stranih brendova – kako prehrambenih, tako i neprehrambenih proizvoda. Da bi odabrali brendove koji će popunjavati police i Plodine Čakovec letak, trgovina vrši kontrolu proizvoda i procjenu kvalitete proizvodnje.

Neki od njihovih najpoznatijih brendova su Adria, Alegro, i Bakina kuharica, a tu su i Baby Best sa potrepštinama za djecu, Berci sa hranom za kućne ljubimce, Citra sokovi i Esens kozmetika.

Svaka akcija se odnosi ne samo na iće i piće, već i na neprehrambene proizvode.

Još Vas jednom pozivamo da sve radno vrijeme i lokacije Plodine Čakovec u blizini pronađete na našim stranicama, a ovdje možete pronaći i katalog novi.

 

Plodine trgovinu možete pronaći također u sljedećim gradovima: Zagreb, Osijek, Split, Pula, Poreč i Vinkovci.

 

 

OGLAS
OGLAS

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.