Kimbino
Opatija
Kimbino
Opatija
OGLAS

Spar Opatija katalog novi od 24.07.2024 > letak i akcija

OGLAS
Spar

Mjesta za pohranu Spar u gradu Opatija i okolici

Podružnice iz kategorije u gradu Opatija i okolici

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

SPAR Opatija katalog – akcije na širok spektar artikala

U trgovinama Spar se popusti na razne vrste artikala mogu pronaći iz tjedna u tjedan – tu ćete pronaći akcije na sve od mesa iz njihove mesnica, do neprehrambenih proizvoda poput toaletnog papira.

Isplanirajte kupovinu i pregledajte Spar Opatija letak ovdje. Nova akcija počinje 24.07.2024, a informacije o tomu gdje je Spar Opatija u blizini i koje je Spar Opatija radno vrijeme možete također pronaći na našim stranicama.

 

SPAR Opatija – jedan od najvećih lanaca u Hrvatskoj


Jeste li znali da postoje samo dva trgovačka lanca s većim udjelom na hrvatskom tržištu? Spar u Hrvatskoj postoji gotovo dvadeset godina, a u to je vrijeme izgradio više od 130 trgovina koje možete pronaći diljem Lijepe Naše. Osim Hrvatske, Spar je prisutan gotovo u cijeloj Europi.

Nešto što Vam Spar Opatija katalog novi neće reći je da Spar služi kao veliki promotor hrvatskih poduzetnika i daje im priliku plasiranja svojih proizvoda na međunarodno tržište. U to je uključen i projekt Startaj Hrvatska, u kojemu Spar daje nepoznatim poduzetnicima priliku da zauzmu mjesto na Spar policama.

S obzirom da je Spar trgovina raširena po cijeloj Europi, naši se proizvodi tako mogu pronaći i u drugim zemljama.

Osim prodaje, Spar pruža usluge čišćenja mesa i ribe, pripreme mesnih plata, zbrinjavanja elektronskog otpada, dok svaka poslovnica ima i besplatan internet.

Više možete saznati na njihovim službenim stranicama - spar.hr - a ako Spar ipak ne nudi što tražite, pregledajte ponudu drugih lanaca, poput Kaufland, Lidl, Konzum, Metro, Plodine, Interspar, Lonia, NTL, Tommy i Studenac.

 

SPAR Opatija – sve što možete poželjeti


Ponuda Spara je nevjerojatno raznolika, tu su uključene veganske i neveganske marke hrane, higijenske potrepštine i preparati za čišćenje doma, ali i uredski pribor, kao i razni kućanski aparati koje Spar Opatija katalog nudi na popustu.

Spar Opatija letak nudi i kratkotrajne popuste na kućanske aparate koji dolaze u ograničenim brojevima, tako da ih nemojte propustiti.

Svaki Spar Opatija katalog novi i stari možete pronaći na našim stranicama, kao i Spar Opatija radno vrijeme i lokaciju Spar Opatija u blizini.

 

Spar trgovinu možete pronaći također u sljedećim gradovima: Zagreb, Split, Varaždin, Osijek, Čakovec i Velika Gorica.

 

 

 

OGLAS
OGLAS