Logo trgovine NKD - Ostalo
3/5

NKD Osijek BLACK FRIDAY 2022 Katalog Prosinac

OGLAS
OGLAS

NKD katalog Osijek

3/5
Actual brochure
Samo rijetki u Hrvatskoj ne znaju za ime NKD. Ipak je to, zahvaljujući popularnosti među kupcima, jedan od vodećih trgovačkih lanaca na hrvatskom tržištu. Velik izbor kvalitetnih proizvoda po izvrsnim cijenama tipičan je za NKD. U NKD trgovini uvijek ćete pronaći sve po što ste došli. Nova ponuda? NKD ih redovito priprema za svoje kupce. Ažurirana ponuda koja vrijedi od 03.11.2022. nalazi se ovdje. Usporedbe radi, pogledajte ponude u Bubamara, Delimano, Kik, Magic baby, Pepco, Tokić, Tupperware, Zooplus.

Ne znate li koji vam je NKD dućan najbliži, pokušajte s trgovinom u gradu Zagreb, Osijek, Split, Varaždin, Đakovo. Niste imali sreće s pronalaženjem onog što ste tražili? Možete posjetiti službenu stranicu trgovine www2.nkd.com direktno s ove stranice.

Nema potrebe čekati poštara da vam donese novi katalog NKD trgovina. Možete ga pronaći na internetu, pomoću Kimbino aplikacije, kad god to poželite. Zaštita okoliša nije samo kliše. Jako smo zadovoljni što ponude koje NKD nudi provjeravate na internetu,a ne u printanoj verziji.Mnogo će stabala biti spašeno na taj način!

Kupovanjem potrepština na sniženju možete uštedjeti mnogo novca. Jedino što trebate znati jest koji je proizvod na sniženju, i u kojoj trgovini. To možete saznati jednostavno i brzo zahvaljujući internetskim katalozima.

Nikada nije bilo tako jednostavno pratiti posljednje ponude NKD trgovina. Sve što trebate napraviti je pretplatiti se na primanje naših obavijesti ili skinuti našu aplikaciju Kimbino. Zahvaljujući tome više nikada nećete propustiti nijednu specijalu ponudu koju je NKD pripremio za vas. Vaš Kimbino.

OGLAS
OGLAS

Mjesta za pohranu NKD u gradu Osijek

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Slijedi

Trgovine

Dijeli

Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logo trgovine NKD -
Logo trgovine NKD -