Logo trgovine Lidl - Prehrana
3.5/5

LIDL katalog Petrinja - Novi letak od 05.12.2022

OGLAS
OGLAS

Lidl katalog Petrinja

3.5/5
Actual brochure
Samo rijetki u Hrvatskoj ne znaju za ime Lidl. Ipak je to, zahvaljujući popularnosti među kupcima, jedan od vodećih trgovačkih lanaca na hrvatskom tržištu. Lidl vam nudi gotovo sve što vam ikada može zatrebati. Što je najvažnije, čini to po odličnim cijenama. Nova ponuda? Lidl ih redovito priprema za svoje kupce. Ažurirana ponuda koja vrijedi od 28.11.2022. nalazi se ovdje. Preporučujemo vam da provjerite i ponude drugih trgovina. Što mislite o trgovinama Bakmaz, Boso, Eurospin, Gavranović, Interspar, Kaufland, Kitro, Konzum, KTC, Lonia?

Još niste odlučili gdje biste kupovali? Lidl trgovine možete pronaći u mnogim gradovima, kao što su Zagreb, Split, Poreč, Rijeka, Šibenik. Službene stranice postoje kako bi informirale kupce o trgovini i proizvodima koje nudi. Stoga, niste li našli traženo na našoj stranici, pokušajte na službenoj stranici trgovine www.lidl.hr.

Papirnati katalozi stvar su prošlosti. Era ekološki prihvatljivih i praktičnih internetskih kataloga s posljednjom ponudom Lidl trgovina stigla je na Kimbino. Digitalni katalozi, npr. posljednja ponuda Lidl trgovina dostupna na internetu, nisu samo moda, već su i značajan korak naprijed u očuvanju okoliša i naših šuma. Hvala vam što ste nam se pridružili u misiji očuvanja okoliša.

Nikada nije bilo tako jednostavno početi štedjeti zahvaljujući posebnim ponudama.

Svatko želi uštedjeti vrijeme i novac. Novac možete uštedjeti zahvaljujući posebnim ponudama koje Lidl nudi, a vrijeme pretplatom na primanje naših obavijesti ili skidanjem naše aplikacijeKimbino. Samo nekoliko sekundi bit će dovoljno da provjerite posebnu ponudu Lidl trgovina. Vaš Kimbino.

OGLAS
OGLAS

Mjesta za pohranu Lidl u gradu Petrinja

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Slijedi

Trgovine

Dijeli

Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logo trgovine Lidl -
Logo trgovine Lidl -