Kimbino
Pula
Kimbino
Pula
OGLAS

Interspar Pula katalog novi od 10.07.2024 > Nova akcija

OGLAS
Interspar

Mjesta za pohranu Interspar u gradu Pula i okolici

Prikaži sve

Podružnice iz kategorije u gradu Pula i okolici

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

Interspar Pula katalog – iskoristite akcije već danas!

U trgovini Interspar Pula ćete pronaći nove popuste na širok asortiman! Tražili hranu i piće za nabavku ili kućanske potrepštine, novi Interspar Pula letak nudi sve što trebate.

Na našim stranicama pregledajte katalog i pripremite se za iduću kupovinu. Ova akcija počinje 10.07.2024 i pregledati ju možete ovdje, a ako Vas zanimaju starije akcije, njih također možete pregledati na našim stranicama.

 

Interspar Pula - popusti za oprskbu čitavog doma

 

Interspar Pula akcija se obnavlja svakih nekoliko tjedana i uvijek s novim artiklima, ali uvijek možete računati da su potrepštine za čitavo kućanstvo, pa tako i hladnjak, na izvrsnim popustima.

Trebate li mesne proizvode iz mesnice, ribe iz ribarnice, ili mesne prerađevine? Interspar letak nudi upravo to. Uz to na popustu pronađite sokove, grickalice i slatkiše – idealno ako planirate zabavu.

Od ostale hrane na popustu možete pronaći tjestenine, riže, i razne dodatke hrani.

Preparati za čišćenje poput deterdženata i sapuna nisu zaobišli akciju, a tu ćete pronaći i paste za zube, kao i toalet papir i papirnate ubruse.

Čitavu ponudu provjerite na službenoj stranici trgovine - Interspar.hr - a ponudu drugih tragovina, ako Interspar Pula ne nudi što tražite, pregledajte ovdje Kaufland, Lidl, Konzum, Metro, Plodine, Spar, Lonia, NTL, Tommy i Studenac.

 

Interspar Pula - redoviti i sezonski popusti

 

Osim redovitih popusta iz tjedna u tjedan, Interspar Pula katalog nudi i sezonske popuste poput popusta za povratak u školu, prilikom kojeg su na sniženju školske i uredske potrepštine.

Uz se akcija nekada odnosi i na ograničene artikle poput alata i kućanskih aparata!

Novi letak pronađite na stranici Kimbino, a ovdje saznajte i koje je Interspar Pula radno vrijeme i gdje je u blizini.

Otkriti trgovine Interspar također u drugim gradovima: Zagreb, Osijek, Split, Sisak, Velika Gorica i Samobor.

OGLAS
OGLAS