Kimbino
Osijek
Kimbino
Osijek
OGLAS
Logo trgovine Interspar - Prehrana
3/5

Interspar Osijek katalog novi od 22.05.2024 > Nova akcija

Mjesta za pohranu Interspar u gradu Osijek i okolici

Podružnice iz kategorije u gradu Osijek i okolici

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

Interspar Osijek katalog – najveća grana Spara

Interspar je pripadnik Spar grupacije i najraširenija je verzija Sparovih supermarketa. Interspar Osijek katalog novi nudi popuste na širolik asortiman proizvoda, a ne zaboravite sudjelovati u nagradnim igrama koje Interspar Osijek često organizira.

Njihovih je lokacija puno, a na našim stranicama možete pronaći Interspar Osijek u blizini i koje je točno radno vrijeme. Interspar Osijek akcija Vas čeka da isplanirate iduću kupovinu ovdje, a započinje datuma 22.05.2024.

 

Interspar Osijek – promotor domaćih proizvoda


Iako je službeno ime grupacije Spar, Interspar je najveća grana – oni su zapravo supermarketi u kojima je dostupna gotovo svaka vrsta robe. Od 2017. godine se pod njihovim vodstvom nalazi i lanac trgovina BILLA.

Osim u Osijeku, Intersparovi supermarketi se mogu pronaći u svim većim gradovima u Hrvatskoj. Prvi se Interspar otvorio 2005. godine u Zadru, a od tad ih je nastalo nekoliko desetaka.

Ono što Interspar razdvaja od ostalih trgovačkih lanaca je udio domaćih proizvoda – čak 77% proizvoda na policama Interspara su došli iz domaće proizvodnje, što Interspar čini pravim promotorom hrvatskog gospodarstva.

Osim prodaje robe i namirnica, Interspar također sudjeluje u proizvodnji torti i poslastica, a funkcija cateringa je proširena sastavljanjem mesnih plati i pripremom ribe i mesa.

Uz to sve, Interspar se drži najviših ekoloških standarda u proizvodnji uz minimalno bacanje hrane.

Ako Interspar Osijek katalog ipak ne nudi ono što tražite, pogledajte druge kataloge, poput Kaufland, Lidl, Konzum, Metro, Plodine, Spar, Lonia, NTL, Tommy i Studenac.

 

Interspar Osijek – raznolikost u ponudi


Interspar supermarketi imaju dovoljno prostora za prodaju živežnih namirnica, ali i higijenskih potrepština, kućanskih aparata, elektronike, i drugih stvari.

Osim poznatih marki, Interspar Osijek katalog novi Vam pruža popuste i na proizvode marke S-Budget. Isto ćete tako pronaći popuste na proizvode u Interspar mesnici, a i Interspar pekara je uključena u Interspar Osijek letak.

Interspar Osijek akcija je dostupna ovdje, a informacije o tomu gdje je Interspar Osijek u blizini i radno vrijeme pronađite na našim stranicama.

 

Interspar trgovinu možete pronaći također u sljedećim gradovima: Zagreb, Split, Sisak, Pula, Velika Gorica i Samobor.

 

OGLAS
OGLAS