Kimbino
Sisak x
Kimbino
Sisak x
OGLAS
Logo trgovine Eurospin - Prehrana
3/5

EuroSpin katalog Sisak novi od 18.04.2024 > Tjedna Akcija

Mjesta za pohranu Eurospin u gradu Sisak i okolici

Prikaži sve

Podružnice iz kategorije u gradu Sisak i okolici

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

EuroSpin katalog Sisak – novi popusti Vas čekaju!

 

Eurospin Sisak u svom asortimanu nudi prehrambene artikle, potrepštine za čišćenje doma, kao i poneke kućanske aparate i alate (iako u ograničenoj ponudi). Sve ovo i još mnogo toga na popustima nudi novi Eurospin Sisak letak!

Pregledajte novi katalog, s početkom 18.04.2024 ovdje i napišite popis za iduću kupovinu. Ako Vas zanima neka od starijih akcija, i njih možete pronaći na našim stranicama, kao i lokaciju u blizini i Eurospin Sisak radno vrijeme.

 

Eurospin Sisak - artikli na sniženju su spremni

 

Trgovina Eurospin Sisak u svojoj ponudi drži artikle kojima možete opremiti čitavo kućanstvo. Trebate li manje kućanske aparate poput kuhala ili ipak hranu i piće za napuniti police? Sniženja na sve to možete pronaći već danas.

Akcija se odnosi na svakodnevni uredski i školski pribor, kao i sve vrste prehrambenih proizvoda (od prerađevina poput namaza i paštetal, do sirovog mesa i ribe), dodataka prehrani, mliječnih i pekarskih proizvoda.

Higijenski preparati poput gelova i šampona, sapuna, menstrualnih uložaka, toaletnog papira i ubrusa, kao i gelova i pjena za brijanje su također sniženi.

Ako Eurospin Sisak letak ne nudi popuste kakvi Vam odgovaraju, slobodno pregledajte ponudu drugih trgovina (Kaufland, Lidl, Konzum, Metro, Plodine, Spar, Interspar, Lonia, NTL i Tommy), a njihovu čitavu ponudu pregledajte na web stranicama - eurospin.hr.

 

Eurospin Sisak - akcije se obnavljaju

 

Ako propustite ovu akciju – ne brinite! Svakih nekoliko tjedana izlazi novi katalog s novim popustima, tako da nećete propustiti ništa.

Isto tako ćete pronaći i tematske popuste prilikom blagdana, školske i ljetne sezone.

Pregledajte Eurospin Sisak letak ovdje ili otkriti trgovine Eurospin također u drugim gradovima: Vrbovec, Osijek, Čakovec, Split, Pula i Zadar.

 

 

OGLAS
OGLAS
Pretraživanje
Sisak x
Kimbino
Logo trgovine Eurospin -

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.