Kimbino
Slavonski Brod
Kimbino
Slavonski Brod
OGLAS
Logo trgovine Spar - Prehrana
3/5

Spar Slavonski Brod katalog novi od 22.05.2024 > letak i akcija

Mjesta za pohranu Spar u gradu Slavonski Brod i okolici

Podružnice iz kategorije u gradu Slavonski Brod i okolici

Više kataloga iz kategorije

SPAR Slavonski Brod katalog – novi popusti Vas čekaju!

Spar Slavonski Brod u svom asortimanu nudi prehrambene artikle, potrepštine za čišćenje doma, kao i poneke kućanske aparate i alate (iako u ograničenoj ponudi). Sve ovo i još mnogo toga na popustima nudi novi Spar Slavonski Brod letak!

Pregledajte novi katalog, s početkom 22.05.2024 ovdje i napišite popis za iduću kupovinu. Ako Vas zanima neka od starijih akcija, i njih možete pronaći na našim stranicama, kao i lokaciju u blizini i Spar Slavonski Brod radno vrijeme.

 

Spar Slavonski Brod - artikli na sniženju su spremni

 

Trgovina Spar Slavonski Brod u svojoj ponudi drži artikle kojima možete opremiti čitavo kućanstvo. Trebate li manje kućanske aparate poput kuhala ili ipak hranu i piće za napuniti police? Sniženja na sve to možete pronaći već danas.

Akcija se odnosi na svakodnevni uredski i školski pribor, kao i sve vrste prehrambenih proizvoda (od prerađevina poput namaza i paštetal, do sirovog mesa i ribe), dodataka prehrani, mliječnih i pekarskih proizvoda.

Higijenski preparati poput gelova i šampona, sapuna, menstrualnih uložaka, toaletnog papira i ubrusa, kao i gelova i pjena za brijanje su također sniženi.

Ako Spar Slavonski Brod letak ne nudi popuste kakvi Vam odgovaraju, slobodno pregledajte ponudu drugih trgovina (Kaufland, Lidl, Konzum, Metro, Plodine, Interspar, Lonia, NTL, Tommy i Studenac), a njihovu čitavu ponudu pregledajte na web stranicama - spar.hr.

 

Spar Slavonski Brod - akcije se obnavljaju

 

Ako propustite ovu akciju – ne brinite! Svakih nekoliko tjedana izlazi novi katalog s novim popustima, tako da nećete propustiti ništa.

Isto tako ćete pronaći i tematske popuste prilikom blagdana, školske i ljetne sezone.

Pregledajte Spar Slavonski Brod letak ovdje ili otkriti trgovine Spar također u drugim gradovima: Zagreb, Split, Varaždin, Osijek, Čakovec i Velika Gorica.

 

OGLAS
OGLAS