Kimbino
Kimbino

Hladnjak u akciji - trenutne ponude, promocije i popusti

Više kataloga iz kategorije

Hladnjak danas na popustu⚡

Tražite li trgovinu s najpovoljnijim cijenama? Ne tražite dalje. Pronašli smo proizvod koji tražite. Hladnjak dostupan po najpovoljnijoj cijeni možete pronaći u brošurama 13. Pogledajte sve ponude u katalozima vaših omiljenih hrvatskih trgovina i usporedite cijene. Pomoću Kimbino.hr kupnja i ušteda su brzi i jednostavni.
{Product} na popustu možete pronaći u sljedećim trgovinama: Kaufland, Spar, Interspar, Studenac i KTC. Za popuste pogledajte sljedeće letke:
Ako vas popusti nisu nadahnuli i tražite nešto drugo, pokušajte potražiti drugu robu. Ovdje ćete pronaći akcije i ponude robe iz svih kategorija. Pogledajte promocije za proizvode poput Mlijeko, Maslac, Sir, Jogurt i Jaja i uštedite.
Isprobajte kupovinu s Kimbinom gdje ćete uvijek biti informirani o najboljim ponudama. Ako se pretplatite na bilten, o novim ponudama možemo vas obavijestiti i e-poštom.
Da biste osigurali da uvijek imate posebne ponude za sve dostupne proizvode, preuzmite našu aplikaciju Kimbino. Popusti vam neće promaknuti.
Hladnjak po izvrsnim cijenama možete prigodno usporediti na jednom mjestu. Vaš Kimbino.