Kimbino
Kimbino

Sat u akciji - trenutne ponude, promocije i popusti

Više kataloga iz kategorije

Sat danas na popustu⚡

Tražite li trgovinu s najpovoljnijim cijenama? Ne tražite dalje. Pronašli smo proizvod koji tražite. Sat dostupan po najpovoljnijoj cijeni možete pronaći u brošurama 15. Pogledajte sve ponude u katalozima vaših omiljenih hrvatskih trgovina i usporedite cijene. Pomoću Kimbino.hr kupnja i ušteda su brzi i jednostavni.
{Product} na popustu možete pronaći u sljedećim trgovinama: Kaufland, Interspar, Pepco, KTC i Ribola. Za popuste pogledajte sljedeće letke:
Ako trebate kupiti više toga, kliknite na bilo koju trgovinu i njene kataloge. Na primjer, pogledajte Mlijeko, Maslac, Sir, Jogurt i Jaja i otkrijte izvrsne cijene.
Kimbino će uvijek pronaći najbolje popuste za vas i odmah će vas obavijestiti. Zahvaljujući Kimbinu možete uštedjeti svaki tjedan. Pretplatite se na naš bilten sada.
Kod nas ćete svaki dan pronaći nove ponude za razne proizvode. Ako ne želite propustiti nevjerojatne rasprodaje, preuzmite našu aplikaciju Kimbino i uvijek ćete biti informirani.
Pronađite Sat i još mnogo toga na popustu. Kod nas nećete propustiti nijednu akciju. Možete računati na nas, vaš Kimbino.