Kimbino
Kimbino

Jagode u akciji - trenutne ponude, promocije i popusti

Jagode u akciji - Gdje kupiti?

Više kataloga iz kategorije

Slijedeći omiljeni proizvodi

Jagode danas na popustu⚡

Jagode po najboljoj cijeni? Na pravom ste mjestu. Proizvod koji tražite možete pronaći u katalozima 7. Pregledajte ove letke i pronađite druge izvrsne cijene za svoje omiljene proizvode. Pronalaženje najboljih cijena brzo je i jednostavno pomoću Kimbino.hr.
Trenutno je u tijeku rasprodaja proizvoda Jagode u sljedećim trgovinama: Lidl, Plodine, Oriflame, Lesnina i Tupperware. Cijene s popustom nalaze se u sljedećim letcima:
Ako vas popusti nisu nadahnuli i tražite nešto drugo, pokušajte potražiti drugu robu. Ovdje ćete pronaći akcije i ponude robe iz svih kategorija. Pogledajte promocije za proizvode poput Mlijeko, Maslac, Sir, Jogurt i Jaja i uštedite.
Kimbino će uvijek pronaći najbolje popuste za vas i odmah će vas obavijestiti. Zahvaljujući Kimbinu možete uštedjeti svaki tjedan. Pretplatite se na naš bilten sada.
Prikupljamo najbolje ponude iz vaših omiljenih hrvatskih trgovina. Ako želite uštedjeti više novca prilikom kupnje, preuzmite našu aplikaciju Kimbino i svi popusti su uvijek odmah dostupni.
Pronađite Jagode i još mnogo toga na popustu. Kod nas nećete propustiti nijednu akciju. Možete računati na nas, vaš Kimbino.