Kimbino
Kimbino

Jaja u akciji - trenutne ponude, promocije i popusti

Jaja u akciji - Gdje kupiti?

Više kataloga iz kategorije

Slijedeći omiljeni proizvodi

Jaja danas na popustu⚡

Tražite li trgovinu s najpovoljnijim cijenama? Ne tražite dalje. Pronašli smo proizvod koji tražite. Jaja dostupan po najpovoljnijoj cijeni možete pronaći u brošurama 9. Pogledajte sve ponude u katalozima vaših omiljenih hrvatskih trgovina i usporedite cijene. Pomoću Kimbino.hr kupnja i ušteda su brzi i jednostavni.
Trenutno je u tijeku rasprodaja proizvoda Jaja u sljedećim trgovinama: Kaufland, Konzum, Lesnina, Tupperware i Eurospin. Cijene s popustom nalaze se u sljedećim letcima:
Ako trebate kupiti više toga, kliknite na bilo koju trgovinu i njene kataloge. Na primjer, pogledajte Mlijeko, Maslac, Sir, Jogurt i Ulje i otkrijte izvrsne cijene.
Isprobajte kupovinu s Kimbinom gdje ćete uvijek biti informirani o najboljim ponudama. Ako se pretplatite na bilten, o novim ponudama možemo vas obavijestiti i e-poštom.
Prikupljamo najbolje ponude iz vaših omiljenih hrvatskih trgovina. Ako želite uštedjeti više novca prilikom kupnje, preuzmite našu aplikaciju Kimbino i svi popusti su uvijek odmah dostupni.
Jaja po izvrsnim cijenama možete prigodno usporediti na jednom mjestu. Vaš Kimbino.