Kimbino
Kimbino
Trenutna ponuda u Beli Manastir
Logo trgovine NTL - Prehrana
3/5

NTL Beli Monastir katalog novi od 08.06.2023 > tjedna akcija

OGLAS
OGLAS

NTL Beli Monastir katalog – iskoristite akcije već danas!

U trgovini NTL Beli Manastir ćete pronaći nove popuste na širok asortiman! Tražili hranu i piće za nabavku ili kućanske potrepštine, novi NTL Beli Manastir letak nudi sve što trebate.

Na našim stranicama pregledajte katalog i pripremite se za iduću kupovinu. Ova akcija počinje 08.06.2023 i pregledati ju možete ovdje, a ako Vas zanimaju starije akcije, njih također možete pregledati na našim stranicama.

 

NTL Beli Manastir - popusti za oprskbu čitavog doma

 

NTL Beli Manastir akcija se obnavlja svakih nekoliko tjedana i uvijek s novim artiklima, ali uvijek možete računati da su potrepštine za čitavo kućanstvo, pa tako i hladnjak, na izvrsnim popustima.

Trebate li mesne proizvode iz mesnice, ribe iz ribarnice, ili mesne prerađevine? NTL letak nudi upravo to. Uz to na popustu pronađite sokove, grickalice i slatkiše – idealno ako planirate zabavu.

Od ostale hrane na popustu možete pronaći tjestenine, riže, i razne dodatke hrani.

Preparati za čišćenje poput deterdženata i sapuna nisu zaobišli akciju, a tu ćete pronaći i paste za zube, kao i toalet papir i papirnate ubruse.

Čitavu ponudu provjerite na službenoj stranici trgovine - ntl.hr - a ponudu drugih tragovina, ako NTL Beli Manastir ne nudi što tražite, pregledajte ovdje Kaufland, Lidl, Konzum, Metro, Plodine, Spar, Interspar, Lonia, Tommy i Studenac.

 

NTL Beli Manastir - redoviti i sezonski popusti

 

Osim redovitih popusta iz tjedna u tjedan, NTL Beli Manastir katalog nudi i sezonske popuste poput popusta za povratak u školu, prilikom kojeg su na sniženju školske i uredske potrepštine.

Uz se akcija nekada odnosi i na ograničene artikle poput alata i kućanskih aparata!

Novi letak pronađite na stranici Kimbino, a ovdje saznajte i koje je NTL Beli Manastir radno vrijeme i gdje je u blizini.

Otkriti trgovine NTL također u drugim gradovima: Zagreb, Virovitica, Osijek, Slavonski Brod, Donji Miholjac i Požega.

 

OGLAS
OGLAS

Mjesta za pohranu NTL u gradu Beli Manastir

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Slijedi

Trgovine

Dijeli

Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logo trgovine NTL -
Logo trgovine NTL -

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.