Kimbino
Osijek
Kimbino
Osijek
OGLAS

NTL Osijek katalog novi od 10.07.2024 > tjedna akcija i letak

OGLAS
NTL

Mjesta za pohranu NTL u gradu Osijek i okolici

Podružnice iz kategorije u gradu Osijek i okolici

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

NTL Osijek katalog – novi popusti Vas čekaju!

NTL Osijek u svom asortimanu nudi prehrambene artikle, potrepštine za čišćenje doma, kao i poneke kućanske aparate i alate (iako u ograničenoj ponudi). Sve ovo i još mnogo toga na popustima nudi novi NTL Osijek letak!

Pregledajte novi katalog, s početkom 10.07.2024 ovdje i napišite popis za iduću kupovinu. Ako Vas zanima neka od starijih akcija, i njih možete pronaći na našim stranicama, kao i lokaciju u blizini i NTL Osijek radno vrijeme.

 

NTL Osijek - artikli na sniženju su spremni

 

Trgovina NTL Osijek u svojoj ponudi drži artikle kojima možete opremiti čitavo kućanstvo. Trebate li manje kućanske aparate poput kuhala ili ipak hranu i piće za napuniti police? Sniženja na sve to možete pronaći već danas.

Akcija se odnosi na svakodnevni uredski i školski pribor, kao i sve vrste prehrambenih proizvoda (od prerađevina poput namaza i paštetal, do sirovog mesa i ribe), dodataka prehrani, mliječnih i pekarskih proizvoda.

Higijenski preparati poput gelova i šampona, sapuna, menstrualnih uložaka, toaletnog papira i ubrusa, kao i gelova i pjena za brijanje su također sniženi.

Ako NTL Osijek letak ne nudi popuste kakvi Vam odgovaraju, slobodno pregledajte ponudu drugih trgovina (Kaufland, Lidl, Konzum, Metro, Plodine, Spar, Interspar, Lonia, Tommy i Studenac), a njihovu čitavu ponudu pregledajte na web stranicama - ntl.hr.

 

NTL Osijek - akcije se obnavljaju

 

Ako propustite ovu akciju – ne brinite! Svakih nekoliko tjedana izlazi novi katalog s novim popustima, tako da nećete propustiti ništa.

Isto tako ćete pronaći i tematske popuste prilikom blagdana, školske i ljetne sezone.

Pregledajte NTL Osijek letak ovdje ili otkriti trgovine NTL također u drugim gradovima: Slatina, Požega, Slavonski Brod, Belišće, Donji Miholjac i Beli Manastir.

 

OGLAS
OGLAS