false
Kimbino
Kimbino
Logo trgovine NTL - Prehrana
3/5

NTL Donji Miholjac katalog novi od 29.11.2023 > tjedna akcija

OGLAS
OGLAS

Mjesta za pohranu NTL u gradu Donji Miholjac i okolici

Podružnice iz kategorije u gradu Donji Miholjac i okolici

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

NTL Donji Miholjac katalog – novi popusti Vas čekaju!

NTL Donji Miholjac u svom asortimanu nudi prehrambene artikle, potrepštine za čišćenje doma, kao i poneke kućanske aparate i alate (iako u ograničenoj ponudi). Sve ovo i još mnogo toga na popustima nudi novi NTL Donji Miholjac letak!

Pregledajte novi katalog, s početkom 29.11.2023 ovdje i napišite popis za iduću kupovinu. Ako Vas zanima neka od starijih akcija, i njih možete pronaći na našim stranicama, kao i lokaciju u blizini i NTL Donji Miholjac radno vrijeme.

 

NTL Donji Miholjac - artikli na sniženju su spremni

 

Trgovina NTL Donji Miholjac u svojoj ponudi drži artikle kojima možete opremiti čitavo kućanstvo. Trebate li manje kućanske aparate poput kuhala ili ipak hranu i piće za napuniti police? Sniženja na sve to možete pronaći već danas.

Akcija se odnosi na svakodnevni uredski i školski pribor, kao i sve vrste prehrambenih proizvoda (od prerađevina poput namaza i paštetal, do sirovog mesa i ribe), dodataka prehrani, mliječnih i pekarskih proizvoda.

Higijenski preparati poput gelova i šampona, sapuna, menstrualnih uložaka, toaletnog papira i ubrusa, kao i gelova i pjena za brijanje su također sniženi.

Ako NTL Donji Miholjac letak ne nudi popuste kakvi Vam odgovaraju, slobodno pregledajte ponudu drugih trgovina (Kaufland, Lidl, Konzum, Metro, Plodine, Spar, Interspar, Lonia, Tommy i Studenac), a njihovu čitavu ponudu pregledajte na web stranicama - ntl.hr.

 

NTL Donji Miholjac - akcije se obnavljaju

 

Ako propustite ovu akciju – ne brinite! Svakih nekoliko tjedana izlazi novi katalog s novim popustima, tako da nećete propustiti ništa.

Isto tako ćete pronaći i tematske popuste prilikom blagdana, školske i ljetne sezone.

Pregledajte NTL Donji Miholjac letak ovdje ili otkriti trgovine NTL također u drugim gradovima: Osijek, Slatina, Požega, Slavonski Brod, Belišće i Beli Manastir.

 

OGLAS
OGLAS
OGLAS

Slijedi

Trgovine

Dijeli

Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logo trgovine NTL -

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.