Kimbino
Dubrovnik
Kimbino
Dubrovnik

Tommy Dubrovnik katalog novi od 20.06.2024 > akcija tjedna

OGLAS
Tommy
OGLAS

Mjesta za pohranu Tommy u gradu Dubrovnik i okolici

Podružnice iz kategorije u gradu Dubrovnik i okolici

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

Tommy Dubrovnik katalog – iskoristite akcije već danas!

U trgovini Tommy Dubrovnik ćete pronaći nove popuste na širok asortiman! Tražili hranu i piće za nabavku ili kućanske potrepštine, novi Tommy Dubrovnik letak nudi sve što trebate.

Na našim stranicama pregledajte katalog i pripremite se za iduću kupovinu. Ova akcija počinje 20.06.2024 i pregledati ju možete ovdje, a ako Vas zanimaju starije akcije, njih također možete pregledati na našim stranicama.

 

Tommy Dubrovnik - popusti za oprskbu čitavog doma

 

Tommy Dubrovnik akcija se obnavlja svakih nekoliko tjedana i uvijek s novim artiklima, ali uvijek možete računati da su potrepštine za čitavo kućanstvo, pa tako i hladnjak, na izvrsnim popustima.

Trebate li mesne proizvode iz mesnice, ribe iz ribarnice, ili mesne prerađevine? Tommy letak nudi upravo to. Uz to na popustu pronađite sokove, grickalice i slatkiše – idealno ako planirate zabavu.

Od ostale hrane na popustu možete pronaći tjestenine, riže, i razne dodatke hrani.

Preparati za čišćenje poput deterdženata i sapuna nisu zaobišli akciju, a tu ćete pronaći i paste za zube, kao i toalet papir i papirnate ubruse.

Čitavu ponudu provjerite na službenoj stranici trgovine - tommy.hr - a ponudu drugih tragovina, ako Tommy Dubrovnik ne nudi što tražite, pregledajte ovdje Kaufland, Lidl, Konzum, Metro, Plodine, Spar, Interspar, Lonia, NTL i Studenac.

 

Tommy Dubrovnik - redoviti i sezonski popusti

 

Osim redovitih popusta iz tjedna u tjedan, Tommy Dubrovnik katalog nudi i sezonske popuste poput popusta za povratak u školu, prilikom kojeg su na sniženju školske i uredske potrepštine.

Uz se akcija nekada odnosi i na ograničene artikle poput alata i kućanskih aparata!

Novi letak pronađite na stranici Kimbino, a ovdje saznajte i koje je Tommy Dubrovnik radno vrijeme i gdje je u blizini.

Otkriti trgovine Tommy također u drugim gradovima: Split, Šibenik, Trogir, Metković, Vir i Kaštel Stari.

OGLAS
OGLAS