Kimbino
Kimbino
Trenutna ponuda u Ivanec
Logo trgovine KTC - Prehrana
3/5

KTC Ivanec katalog novi od 30.03.2023 > Nova akcija

OGLAS
OGLAS

KTC Ivanec katalog – iskoristite akcije već danas!

 

U trgovini KTC Ivanec ćete pronaći nove popuste na širok asortiman! Tražili hranu i piće za nabavku ili kućanske potrepštine, novi KTC Ivanec letak nudi sve što trebate.

Na našim stranicama pregledajte katalog i pripremite se za iduću kupovinu. Ova akcija počinje 30.03.2023 i pregledati ju možete ovdje, a ako Vas zanimaju starije akcije, njih također možete pregledati na našim stranicama.

 

KTC Ivanec - popusti za oprskbu čitavog doma

 

KTC Ivanec akcija se obnavlja svakih nekoliko tjedana i uvijek s novim artiklima, ali uvijek možete računati da su potrepštine za čitavo kućanstvo, pa tako i hladnjak, na izvrsnim popustima.

Trebate li mesne proizvode iz mesnice, ribe iz ribarnice, ili mesne prerađevine? KTC letak nudi upravo to. Uz to na popustu pronađite sokove, grickalice i slatkiše – idealno ako planirate zabavu.

Od ostale hrane na popustu možete pronaći tjestenine, riže, i razne dodatke hrani.

Preparati za čišćenje poput deterdženata i sapuna nisu zaobišli akciju, a tu ćete pronaći i paste za zube, kao i toalet papir i papirnate ubruse.

Čitavu ponudu provjerite na službenoj stranici trgovine - ktc.hr - a ponudu drugih tragovina, ako KTC Ivanec ne nudi što tražite, pregledajte ovdje Lidl, Tesco, Billa, Kaufland, Terno, Albert, Globus, Makro, Country Life i Enapo.

 

KTC Ivanec - redoviti i sezonski popusti

 

Osim redovitih popusta iz tjedna u tjedan, KTC Ivanec katalog nudi i sezonske popuste poput popusta za povratak u školu, prilikom kojeg su na sniženju školske i uredske potrepštine.

Uz se akcija nekada odnosi i na ograničene artikle poput alata i kućanskih aparata!

Novi letak pronađite na stranici Kimbino, a ovdje saznajte i koje je KTC Ivanec radno vrijeme i gdje je u blizini.

OGLAS
OGLAS

Mjesta za pohranu KTC u gradu Ivanec

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Slijedi

Dijeli

Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logo trgovine KTC -
Logo trgovine KTC -

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.