Kimbino
Kimbino
Trenutna ponuda u Bjelovar
Logo trgovine KTC - Prehrana
3/5

KTC Bjelovar katalog novi od 01.06.2023 > Nova akcija

OGLAS
OGLAS

KTC Bjelovar katalog – novi popusti Vas čekaju!

KTC Bjelovar u svom asortimanu nudi prehrambene artikle, potrepštine za čišćenje doma, kao i poneke kućanske aparate i alate (iako u ograničenoj ponudi). Sve ovo i još mnogo toga na popustima nudi novi KTC Bjelovar letak!

Pregledajte novi katalog, s početkom 01.06.2023 ovdje i napišite popis za iduću kupovinu. Ako Vas zanima neka od starijih akcija, i njih možete pronaći na našim stranicama, kao i lokaciju u blizini i KTC Bjelovar radno vrijeme.

 

KTC Bjelovar - artikli na sniženju su spremni

 

Trgovina KTC Bjelovar u svojoj ponudi drži artikle kojima možete opremiti čitavo kućanstvo. Trebate li manje kućanske aparate poput kuhala ili ipak hranu i piće za napuniti police? Sniženja na sve to možete pronaći već danas.

Akcija se odnosi na svakodnevni uredski i školski pribor, kao i sve vrste prehrambenih proizvoda (od prerađevina poput namaza i paštetal, do sirovog mesa i ribe), dodataka prehrani, mliječnih i pekarskih proizvoda.

Higijenski preparati poput gelova i šampona, sapuna, menstrualnih uložaka, toaletnog papira i ubrusa, kao i gelova i pjena za brijanje su također sniženi.

Ako KTC Bjelovar letak ne nudi popuste kakvi Vam odgovaraju, slobodno pregledajte ponudu drugih trgovina (Kaufland, Lidl, Konzum, Metro, Plodine, Spar, Interspar, Lonia, NTL i Tommy), a njihovu čitavu ponudu pregledajte na web stranicama - ktc.hr.

 

KTC Bjelovar - akcije se obnavljaju

 

Ako propustite ovu akciju – ne brinite! Svakih nekoliko tjedana izlazi novi katalog s novim popustima, tako da nećete propustiti ništa.

Isto tako ćete pronaći i tematske popuste prilikom blagdana, školske i ljetne sezone.

Pregledajte KTC Bjelovar letak ovdje ili otkriti trgovine KTC također u drugim gradovima: Sisak, Križevci, Vrbovec, Požega, Koprivnica i Slatina.

 

 

OGLAS
OGLAS

Mjesta za pohranu KTC u gradu Bjelovar

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Slijedi

Trgovine

Dijeli

Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logo trgovine KTC -
Logo trgovine KTC -

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.