Kimbino
Čakovec
Kimbino
Čakovec
OGLAS

KTC Čakovec katalog novi od 18.07.2024 > Nova akcija

OGLAS
KTC

Mjesta za pohranu KTC u gradu Čakovec i okolici

Podružnice iz kategorije u gradu Čakovec i okolici

Više kataloga iz kategorije

KTC Čakovec katalog – iskoristite akcije već danas!

U trgovini KTC Čakovec ćete pronaći nove popuste na širok asortiman! Tražili hranu i piće za nabavku ili kućanske potrepštine, novi KTC Čakovec letak nudi sve što trebate.

Na našim stranicama pregledajte katalog i pripremite se za iduću kupovinu. Ova akcija počinje 18.07.2024 i pregledati ju možete ovdje, a ako Vas zanimaju starije akcije, njih također možete pregledati na našim stranicama.

 

KTC Čakovec - popusti za oprskbu čitavog doma

 

KTC Čakovec akcija se obnavlja svakih nekoliko tjedana i uvijek s novim artiklima, ali uvijek možete računati da su potrepštine za čitavo kućanstvo, pa tako i hladnjak, na izvrsnim popustima.

Trebate li mesne proizvode iz mesnice, ribe iz ribarnice, ili mesne prerađevine? KTC letak nudi upravo to. Uz to na popustu pronađite sokove, grickalice i slatkiše – idealno ako planirate zabavu.

Od ostale hrane na popustu možete pronaći tjestenine, riže, i razne dodatke hrani.

Preparati za čišćenje poput deterdženata i sapuna nisu zaobišli akciju, a tu ćete pronaći i paste za zube, kao i toalet papir i papirnate ubruse.

Čitavu ponudu provjerite na službenoj stranici trgovine - ktc.hr - a ponudu drugih tragovina, ako KTC Čakovec ne nudi što tražite, pregledajte ovdje Kaufland, Lidl, Konzum, Metro, Plodine, Spar, Interspar, Lonia, NTL i Tommy.

 

KTC Čakovec - redoviti i sezonski popusti

 

Osim redovitih popusta iz tjedna u tjedan, KTC Čakovec katalog nudi i sezonske popuste poput popusta za povratak u školu, prilikom kojeg su na sniženju školske i uredske potrepštine.

Uz se akcija nekada odnosi i na ograničene artikle poput alata i kućanskih aparata!

Novi letak pronađite na stranici Kimbino, a ovdje saznajte i koje je KTC Čakovec radno vrijeme i gdje je u blizini.

 Otkriti trgovine KTC također u drugim gradovima: Križevci, Sisak, Koprivnica, Vrbovec, Velika Gorica i Bjelovar.

OGLAS
OGLAS