Kimbino
Makarska
Kimbino
Makarska
OGLAS

Lidl Makarska katalog novi od 22.07.2024 > Najnoviji letak

OGLAS
Lidl

Mjesta za pohranu Lidl u gradu Makarska i okolici

Podružnice iz kategorije u gradu Makarska i okolici

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

Lidl Makarska katalog – najpovoljnija kvaliteta u Vašem gradu

Lidl je u Hrvatskoj već dobro poznata trgovina koja je zaslužila povjerenje hrvatskih kupaca visokokvalitetnim proizvodima koji su dostupni pri poštenim cijenama. Uz to se svako malo pojavljuje i Lidl Makarska akcija u obliku kataloga, a trenutni Lidl Makarska katalog novi, s početkom 22.07.2024, možete pročitati ovdje.

Ne možete pronaći Vaš Lidl? Nema veze, na našim stranicama pronađite lokaciju Lidl Maraska u blizini i Lidl Makarska radno vrijeme.

 

Lidl Makarska – trgovina snažnih načela


Jeste li znali da je Lidl jedna od najstarijih trgovina na svijetu, osnovana davne 1930.? U Hrvatsku je Lidl došao još 2006, a do danas se proširio na više od 100 prodavaonica i od svih trgovačkih lanaca zauzima drugi najveći udio na tržištu.

Lidl je uspio tako dugo preživjeti i postati jedno od najvećih svjetskih imena u trgovini zbog svojih temeljnih načela. Ona nalažu da se položaj na tržištu utvrđuje prema vrijednosti proizvoda i da zadovoljstvo kupaca nalaže buduće postupke.

Kao i puno drugih velikih trgovina, Lidl je svjestan svoje veličine i količine prometa robe koju obavlja, pa tako pokušava ostaviti što manji trag na planetu. Lidl inzistira na održivoj potrošnji, zaštiti klime, očuvanju resursa, i promicanju zdravlja.

U Hrvatskoj, Lidl redovito financira čišćenje otpada u prirodi i projekte zdrave prehrane. Uz to sve je Lidl nositelj QUDAL nagrade za kvalitetne proizvode.

 

Lidl Makarska – vrhunski prehrambeni i neprehrambeni proizvodi


Iako Lidl katalog najviše nudi prehrambeni asortiman – dobar dio kojeg pripada Lidl markama, ali isto tako dolazi i od hrvatskih proizvođača, Lidl letak nudi i neke neprehrambene artikle, poput lonaca, pekača i tava.

Neki od najpoznatijih Lidlovih marki su Pilos mliječni proizvodi, Cien kozmetički proizvodi, i Lupilu potrepštine za bebe – sve to nudi Lidl akcija. Isto tako možete pronaći i prikladne akcije za blagdane, poput božićnih i uskršnjih.

Uz Lidl letak, podsjećamo da na našim stranicama potražite tehničke informacije poput lokacije Lidl Makarska u blizini i Lidl Makarska radno vrijeme.

 

Lidl trgovinu možete pronaći također u sljedećim gradovima: Zagreb, Split, Osijek, Čakovec, Pula i Velika Gorica.

 

OGLAS
OGLAS