Kimbino
Kimbino
Trenutna ponuda u Makarska
Logo trgovine Kaufland - Prehrana
3/5

Kaufland Makarska katalog novi od 29.03.2023 > Nova akcija

OGLAS
OGLAS

Kaufland Makarska katalog – novi popusti Vas čekaju!

 

Kaufland Makarska u svom asortimanu nudi prehrambene artikle, potrepštine za čišćenje doma, kao i poneke kućanske aparate i alate (iako u ograničenoj ponudi). Sve ovo i još mnogo toga na popustima nudi novi Kaufland Makarska letak!

Pregledajte novi katalog, s početkom 29.03.2023 ovdje i napišite popis za iduću kupovinu. Ako Vas zanima neka od starijih akcija, i njih možete pronaći na našim stranicama, kao i lokaciju u blizini i Kaufland Makarska radno vrijeme.

 

Kaufland Makarska - artikli na sniženju su spremni

 

Trgovina Kaufland Makarska u svojoj ponudi drži artikle kojima možete opremiti čitavo kućanstvo. Trebate li manje kućanske aparate poput kuhala ili ipak hranu i piće za napuniti police? Sniženja na sve to možete pronaći već danas.

Akcija se odnosi na svakodnevni uredski i školski pribor, kao i sve vrste prehrambenih proizvoda (od prerađevina poput namaza i paštetal, do sirovog mesa i ribe), dodataka prehrani, mliječnih i pekarskih proizvoda.

Higijenski preparati poput gelova i šampona, sapuna, menstrualnih uložaka, toaletnog papira i ubrusa, kao i gelova i pjena za brijanje su također sniženi.

Ako Kaufland Makarska letak ne nudi popuste kakvi Vam odgovaraju, slobodno pregledajte ponudu drugih trgovina (Lidl, Tesco, Billa, Kaufland, Terno, Albert, Globus, Makro, Country Life i Enapo), a njihovu čitavu ponudu pregledajte na web stranicama - kaufland.hr.

 

Kaufland Makarska - akcije se obnavljaju

 

Ako propustite ovu akciju – ne brinite! Svakih nekoliko tjedana izlazi novi katalog s novim popustima, tako da nećete propustiti ništa.

Isto tako ćete pronaći i tematske popuste prilikom blagdana, školske i ljetne sezone.

Još Vas jednom pozivamo da Kaufland Makarska letak pregledate ovdje!

 

OGLAS
OGLAS

Mjesta za pohranu Kaufland u gradu Makarska

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Slijedi

Dijeli

Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logo trgovine Kaufland -
Logo trgovine Kaufland -

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.